search
'Star Trek: Strange New Worlds' seizoen 2 zonder captain Kirk?

'Star Trek: Strange New Worlds' seizoen 2 zonder captain Kirk?

De populaire scifi-serie beleelfde haar seizoenspremière, maar Kirk was nergens te bekennen.

Valeria Milić
Star Trek: Strange New Worlds is begonnen aan het tweede seizoen. De fans zijn eerder lekker gemaakt met de komst van niemand minder dan Lt. James T. Kirk (Paul Wesley). Hoewel de eerste aflevering genoeg vermaak bood, was Kirk in geen velden of wegen te bekennen.

In de trailer zagen we al dat Kirk en Uhura (Celia Rose Gooding) voor het eerst gaan ontmoeten. Een tweede iconische ontmoeting is natuurlijk die met Spock (Ethan Peck). Tot slot liet de trailer Kirk en La'an Noonien-Singh (Christina Chong) zien, het is dus logisch dat menigeen staat te trappelen.

USS Farragut


Dat Lt. Kirk aan boord van de USS Enterprise komt staat natuurlijk vast. Wel is hij een terugkerend personage en geen hoofdpersonage. Hij zal dus in een aantal afleveringen te zien zijn, maar het is momenteel nog niet bekend hoeveel. Er zijn evenmin plotdetails bekendgemaakt over Kirk's ontmoeting met Uhura en Spock.

Kirk is momenteel bemanningslid van de USS Farragut. In 2257, twee jaar voor de serie zich afspeelt, vond er een dodelijk ongeluk plaats waarbij 200 bemanningsleden omkwamen. Dit trauma heeft de jonge Kirk jarenlang met zich meegedragen, zoals we eerder al zagen in Star Trek: The Original Series. Deze gebeurtenis zou dus zomaar een rol kunnen spelen in het nieuwste seizoen.

Kijk Star Trek: Strange New Worlds op SkyShowtime.
Aanbevolen artikelen