search
Deze drie keiharde films vol actie en spektakel vind je nu terug in de Netflix Top 10
Films / Video/clip/featurette

Deze drie keiharde films vol actie en spektakel vind je nu terug in de Netflix Top 10

In de Netflix Top 10 vinden we altijd een hoop gave films terug die momenteel erg populair zijn. Deze drie films vol actie zien we er nu ook in terug.

Shooter weet al een tijdje een plek vast te houden in de Top 10, Assassin's Creed en Extraction komen net kijken in de Top 10 maar doen het ook goed. Als je van actie houdt, voeg ze dan allemaal zeker toe aan je watchlist.

Shooter


De film uit 2007 staat alweer een tijdje in de Netflix Top 10. Momenteel staat hij daar zelfs op de tweede plaats. We zien in deze spectaculaire actiefilm Mark Wahlberg, Michael Peña, Rhona Mitra, Danny Clover en Kate Mara. Stream hem nu.

Bob Lee Swagger trekt zich terug in de bergen als scherpschutter als een vriend van hem omkomt bij een missie. Toch wordt hij benaderd door regeringsfunctionarissen. Ze willen zijn deskundigheid gebruiken bij een mogelijke aanslag op de president.

Wanneer er daadwerkelijk een aanslag plaatsvindt is hij verdachte nummer één. Hij slaat op de vlucht en probeert er alles aan te doen om zijn onschuld te bewijzen. En dat terwijl er talloze agenten achter hem aan zitten.




Assassin's Creed


Vanaf 10 juni is het mogelijk de film te kijken bij de streamer. Hoewel recensenten niet allemaal even enthousiast zijn over de film weet hij wel een plekje in de Netflix Top 10 te pakken. Daar staat hij nu op de vierde plek.

Dankzij een technologie die het beleven van genetische herinneringen mogelijk maakt, kan Callum Lynch in de huid kruipen van zijn voorvader Aguilar tijdens de 15e eeuw in Spanje. Callum ontdekt dat hij een afstammeling is van een geheim genootschap, de zogenaamde Assassijnen.

Hij doet een grote hoeveelheid kennis en vaardigheden op die hij kan gebruiken om het op te nemen tegen de onderdrukkende en krachtige Tempeliers in de tegenwoordige tijd.




Extraction


Men is massaal Extraction op Netflix aan het kijken geweest. Vanaf gisteren is het ook mogelijk om het tweede deel, Extraction 2, te streamen bij de dienst. Deze gaan we vast en zeker ook snel terugvinden in de Top 10 van de dienst. Het eerste deel vinden we momenteel terug op de zesde plaats.

De missie van een geharde huurling wordt een louterende race om te overleven wanneer hij naar Bangladesh wordt gestuurd om de ontvoerde zoon van een drugsbaas te redden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen