search
Deze horrorfilm van Netflix is echt enorm slecht: wie verzint dit?
Films / Featured

Deze horrorfilm van Netflix is echt enorm slecht: wie verzint dit?

De horrorfilm uit 2018 heeft maar weinig fans en de ontvangst in bedenkelijk.

Netflix pompt de ene na de andere Netflix Original-film de streamingdienst op. De dienst zou de filmmakers heel veel ruimte geven en dat resulteert regelmatig in grote en kleine pareltjes. The Open House hoort daar zeker niet bij.

Deze horrorfilm verscheen begin 2018 er werd geregisseerd door de onbekende filmmakers Matt Angel en Suzanne Coote en de cast bestaat uit eveneens onbekende namen als Dylan Minnette, Piercey Dalton, Sharif Atkins, Patricia Bethune en Aaron Abrams.

The Open House


In The Open House maken een moeder en haar tienerzoon een enorm tragische gebeurtenis mee. Ze besluiten te verhuizen naar een vakantiehuis van een familielid, waar griezelige en onverklaarbare krachten tegen hen samenspannen.

De film werd bijzonder zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat The Open House op slechts 13 procent na 16 recensies en de Audience Score komt zelfs niet verder dan 8 procent. De IMDb staat op een bedenkelijke 3,3/10.

Score op Moviemeter


De film scoort ook op Moviemeter erg matig met een 2,11/5 na 269 stemmen. De meeste reacties laten weinig heel van de horrorfilm.



"Soms heb je films die je in de bios ziet waarvan je zegt: Mwah, dit was niet bioscoopwaardig. Misschien leuk voor Netflix, thuis op de bank. En dan zet je een Netflix-original film op genaamd The Open House. Thuis op de bank. En dan denk je na dit wanproduct gezien te hebben: niet thuiskijkwaardig, maar misschien leuk voor.... euhm," schrijft doctorw.

"Nee; overslaan"


"Bijzonder slecht. Matig acteerwerk; geen feeling met het plot. Nee; overslaan. Er zijn zoveel betere films in dit genre.," vindt PKlijnstra. En Apieknar is heel duidelijk: "1 woord: Waardeloos!"



Wil je de film toch een kans geven? Je kijkt The Open House nog gewoon op Netflix. Achteraf vraag je je waarschijnlijk af: wie verzint dit?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen