search
Netflix komt deze week met 13 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Titans'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 13 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'Titans'

Het is weer een behoorlijk grote line-up waar Netflix deze week mee komt.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Break Point (seizoen 2)



Verschijnt op: 21 juni
Genre: Documentaire / Sport
Kijk op Netflix

Synopsis: In deze docuserie over professionele tennissers die strijden om de top te bereiken, kan één slag het verschil maken tussen pijn en euforie.





Riverdale (seizoen 7 - aflevering 12)



Verschijnt op: 22 juni
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.





Titans (seizoen 4)



Verschijnt op: 25 juni
Genre: Actie / Avontuur / Criminaliteit
Kijk op Netflix

Synopsis: Batman's ex-partner Dick Grayson is een eigen weg ingeslagen en komt enkele jonge helden met problemen tegen. Ze hebben hard een mentor nodig.





Overige series nieuw op Netflix



Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

19 juni: Vinland Saga (seizoen 2 - aflevering 24) - Animatie / Actie / Avontuur - Thorfinn gaat op een zoektocht naar de moordenaar van zijn vader om wraak te nemen en met hem in duel te gaan en zijn leven te beëindigen in een poging een eervolle strijder te zijn en zijn vader te eren.

21 juni: Love is Blind Brazil (seizoen 3 - aflevering 9) - Reality-TV / Romantiek - Het datingexperiment arriveert in Brazilië, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en zich verloven, zonder de andere persoon eerst te ontmoeten.

21 juni: Doctor Cha (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Drama - Twintig jaar nadat ze de medische wereld achter zich heeft gelaten, keert een huisvrouw terug in het vak. Ze moet haar draai zien te vinden in een baan vol verrassingen.

22 juni: Let's Get Divorced (seizoen 1) - Komedie / Drama / Romantiek - Een actrice en een politicus willen graag scheiden. Maar met zoveel mensen die belang hebben bij hun huwelijk, moet het koppel hard werken om dit voor elkaar te krijgen.

22 juni: Schlafende Hunde (seizoen 1) - Criminaliteit / Drama / Mysterie - Een voormalig rechercheur die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak.

22 juni: Skull Island (seizoen 1) - Animatie / Actie / Avontuur - De avonturen van een stel schipbreukelingen die stranden op een mysterieus eiland waar verschillende prehistorische monsters wonen. Hun heer en meester: de iconische gorilla Kong.

23 juni: Catching Killers (seizoen 3) - Criminaliteit - In deze serie over waargebeurde misdaden onthullen de onderzoekers van beruchte seriemoordenaarszaken de afschuwelijke en vreselijke details van hun buitengewone werk.

24 &25 juni: King the Land (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

24 & 25 juni: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen