search
Eerste foto's uit 'Bridgerton' seizoen 3 met Penelope en Colin: zwijmelen zul je
Series / Nieuws

Eerste foto's uit 'Bridgerton' seizoen 3 met Penelope en Colin: zwijmelen zul je

Penelope en Colin schitteren op de nieuwste foto's van seizoen 3.

Het hele Bridgerton avontuur startte met Daphne en de Duke, maar ondertussen zijn er al heel wat stelletjes ontstaan. Seizoen 3 focust zich misschien wel op het meest favoriete koppel: Penelope en Colin.

Al vanaf seizoen 1 is Penelope Featheringtons (Nicola Coughlan) crush op Colin Bridgerton (Luke Newton) duidelijk gemaakt en seizoen 3 is eindelijk hun seizoen!

Het Polin seizoen


Coughlan onthulde de eerste foto’s bij Tudum: A Global Fan Event en fans gingen uit hun dak. Penelope en Colin zijn namelijk op een totaal nieuwe manier te zien.

Hoewel de serie zich nog steeds in het Engeland van het Regency-tijdperk afspeelt, is Penelope toch een moderne transformatie ondergaan. Haar haarstijlen zijn namelijk geschikt voor een echte Hollywood-look.

Het plot


Penelope had het aan het eind van seizoen 2 heel zwaar. Ze had namelijk een ruzie met haar beste vriendin Eloise (Claudia Jessie) en ze heeft Colin tegen een groep vrijgezellen horen zeggen dat hij haar nooit het hof zou maken.

Dat weerhoudt haar er echter niet van om seizoen 3 weer te beginnen als Lady Whistledown met de uitspraak: "Beste lezer, we zijn veel te lang uit elkaar geweest."

De foto’s


Bekijk alle foto’s hier en stream Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen