search
'Black Mirror' walst de top 10 in en verslaat populaire serie
Series / Nieuws

'Black Mirror' walst de top 10 in en verslaat populaire serie

Black Mirror verslaat Manifest binnen een week en claimt haar plek in de top 10.

De vierjarige pauze heeft de hitserie Black Mirror zeker goed gedaan. De serie kwam namelijk ijzersterk terug en liep zo de top 10 van Netflix in.

Black Mirror is altijd al een grote hit geweest voor Netflix. De verwrongen anthologieserie sprak kijkers meteen aan en de vierjarige pauze heeft niks kunnen doen om hun enthousiasme te verminderen.

De top 10


Eind vorige week kwam Black Mirror terug met een bloedspannend en nieuw seizoen. Alle Netflix abonnees hoefden niet twee keer na te denken; zij gingen meteen alle afleveringen verslinden.

Dit is dan ook de reden dat Black Mirror in één keer in de top 10 stond. De serie vloog ineens naar nummer 1 en stootte daarmee andere recente hits zoals Manifest en Never Have I Ever van de troon.

Paranoïde


De serie kwam meteen terug met wat onconventionele afleveringen waar fans zelfs een beetje paranoïde van werden. Acteurs zoals Salma Hayek waren een beetje bang voor negatieve kritiek op het nieuwe seizoen. Dat bleek achteraf allemaal niet nodig, want de serie staat gewoon op nummer 1!

Te zien op Netflix


Bekijk hieronder de trailer en stream Black Mirror op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen