search
Jenna Ortega bespreekt zelf opvallende fantheorieën uit 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega bespreekt zelf opvallende fantheorieën uit 'Wednesday'

Jenna Ortega is persoonlijk ingegaan op een aantal gave fantheorieën uit 'Wednesday'

Jenna Ortega, de grote ster van de Netflix-serie Wednesday gaf onlangs de nodige informatie prijs over het tweede seizoen van de serie. Tijdens een TUDUM-event in Brazilië besprak ze enkele theorieën over wat er in het tweede seizoen allemaal gaat gebeuren.

Opvallend is dat er de nodige fantheorieën werden besproken waarin kennelijk een kern van waarheid zit.

Tyler en het monster van Hyde?


Aan het einde van het eerste seizoen zagen we het beeld waarin Tyler werd geboeid en weggevoerd door de politie, maar in de politieauto lijkt hij langzaam te veranderen in het monster van Hyde?

De ring van Joseph Crackstone


Aan het einde van het eerste seizoen valt Crackstone's ring uit zijn hand, het is niet te zien of iemand het pakt, maar volgens fantheorieën heeft de ring enorme krachten en zou iemand deze kunnen gebruiken om Wednesday kwaad te doen.



De dood van Larissa Weems?


De schooldirecteur Larissa Weems is overleden. Toch? Er is een theorie dat dit niet het geval is. Aan het begin van de serie heeft Lurch één oogkleur, maar aan het einde van het seizoen verandert dit. De hypothese is dat Weems eigenlijk Lurch is geworden om dichter bij de Adams Family te zijn.

Zit er inderdaad een kern van waarheid in deze theorieën die zo nadrukkelijk door de acteurs zelf zijn besproken? We zullen moeten wachten tot het tweede seizoen van Wednesday.



Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen