search

Ons nieuws van dinsdag 20 juni 2023

Druk voor tweede seizoen van 'The Last of Us' neemt steeds verder toe
Series / Nieuws

Druk voor tweede seizoen van 'The Last of Us' neemt steeds verder toe

Pedro Pascal en Bella Ramsey voelen extra druk om wederom een mooi seizoen neer te zetten.

Eén van de meest scorende televisieseries uit 2023 is toch wel HBO's The Last of Us. Het eerste seizoen werd niet alleen ontzettend goed bekeken maar de serie trok ook alleen maar lovende kritieken.

Een groot deel van het succes van de serie kan worden toegeschreven aan de sterren van de serie, Pedro Pascal en Bella Ramsey, die de rollen van Joel en Elle spelen.

Tweede seizoen


Het duo bereidt zich nu voor op het tweede seizoen, dat naar verwachting eind 2023 en in 2024 zal worden opgenomen. Door het succes van het eerste seizoen is de druk om te presteren in het tweede seizoen alleen nog maar groter, aldus de hoofdrolspelers.

Ramsey hierover: "Ik denk dat de druk op bepaalde vlakken is afgenomen. Maar tegelijkertijd is het er nog steeds, en misschien zelfs meer dan voorheen, vanwege het enorme succes. Dus er is druk om het opnieuw te doen, maar dan beter. … Gelukkig hoef ik het niet te schrijven of te produceren, dus ik kan gewoon verschijnen op de set en hopen op het beste."

Bekijk op instagram


Quote Pedro Pascal


Pascal voegde hieraan toe: "Ik weet dat het een uitdaging is, maar wel één die we kunnen overwinnen. Het is een beetje eng, omdat we aan het tweede seizoen beginnen met het succes van het eerste seizoen in ons achterhoofd, dus de druk is al aanwezig. Het zou eigenlijk vreemd zijn als we het niet zouden voelen. Maar wat betreft de liefde voor de game zijn we in goede handen."

Kijk de serie op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Sopranos'-acteur wordt herinnerd op sterfdag
Series / Nieuws

'The Sopranos'-acteur wordt herinnerd op sterfdag

Tien jaar na het overlijden van The Sopranos-acteur James Gandolfini wordt hij herinnerd door bekenden.

The Sopranos wordt vandaag de dag nog steeds gezien als één van de beste series ooit gemaakt, terwijl het alweer bijna 25 jaar geleden is sinds de eerste aflevering.

Het succes van The Sopranos was nooit zo'n groot geweest zonder de eerste acteur die iedere aflevering bovenaan de lijst stond, namelijk James Gandolfini.

Gandolfini herinnerd


Op 19 juni was het alweer tien jaar geleden sinds Gandolfini op tragische wijze om het leven kwam in Rome. De acteur was 51 destijds. Op Instagram wordt hij herinnerd door Michael Imperioli, die het neefje van Tony Soprano speelt: Christopher.

Bekijk op instagram


Michael Gandolfini herinnert zijn vader


James Gandolfinis zoon, Michael, is ook een acteur. Hij speelde een jongere versie van Tony Soprano in de film The Many Saints of Newark uit 2021. Op Vaderdag, een dag voor de sterfdag van James, deelde hij het onderstaande bericht over zijn vader:

Bekijk op instagram


The Sopranos is te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Twist in de finale van 'Manifest' zorgt voor een mega plotgat
Series / Nieuws

Twist in de finale van 'Manifest' zorgt voor een mega plotgat

'Manifest' had een hartverwarmend einde, maar een eerdere gebeurtenis in de serie belooft een grimmige toekomst.

Manifest eindigde door een twist in de finale toch nog goed voor Cal. Hij bracht het ultieme offer om de andere passagiers en de wereld te redden, maar kwam opnieuw tot leven in de laatste aflevering. Dit heeft alleen wel een fiks plotgat opgeleverd…

De passagiers kregen het beste einde dat mogelijk was: hun vliegtuig landde door de twist in de tijd gewoon op de luchthaven in 2013, precies zoals had moeten gebeuren. Cal kan hierdoor een veel betere toekomst hebben, omdat hij in de normale tijdlijn aan kanker zou zijn overleden.

Niet permanent


Nu kunnen ze dat scenario voorkomen, omdat Saanvi weet hoe ze hem moet genezen. Hierdoor kan Cal een gezond en gelukkig leven leiden, waarbij hij zich door zijn offer de gebeurtenissen niet eens meer zal kunnen herinneren. Het probleem hieraan is echter dat de serie hiermee een belangrijke onthulling uit deel 1 van seizoen 4 heeft genegeerd,

Op basis van wat er gebeurde in deel 1, weten we dat de manier waarop Saanvi Cals kanker geneest niet permanent is. Toen keerde de kanker na een tijd weer terug, wat bijna het einde van Cals leven betekende. Hij overleefde het alleen omdat Zeke zijn krachten gebruikte om Cals kanker te absorberen, waardoor hij in zijn plaats stierf.

Dreiging


Gezien de hoeveelheid aan tijd die is verstreken tussen de behandeling van Saanvi en de terugkeer van zijn kanker, zou de familie Stone opnieuw met deze dreiging te maken krijgen wanneer Cal ongeveer 20 jaar oud is. Maar deze keer kan Zeke hem niet redden.



Er is geen reden om te geloven dat deze versie van Cal speciale krachten heeft waardoor de kanker niet terug kan keren. Zelfs als dit niet gebeurt, is het vreemd dat Ben en Michaela zich er niet op zijn minst zorgen over zouden maken.

Betere positie


Hoewel Manifest niet ingaat op de grimmige mogelijkheid dat Cal later aan kanker bezwijkt, is het mogelijk dat de ziekte kan terugkeren zonder dat het zijn leven kost. Volgens Alex vorderde de ziekte snel en daarom kon Cal de tweede keer niet goed worden behandeld.



Maar aangezien hun ervaringen in seizoen 4 hen een nauwkeurige tijdlijn gaven om mee te werken, zal de familie Stone in een betere positie verkeren om met de ziekte van Cal om te gaan. Manifest is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Last of Us'-maker betrokken bij 'Dune: Part Two'
Series / Nieuws

'The Last of Us'-maker betrokken bij 'Dune: Part Two'

De productie van Dune: Part 2 krijgt steun vanuit een wellicht onverwachte hoek.

We zijn een paar maanden verwijderd van het debuut van Dune: Part Two, het langverwachte vervolg op de verfilming van Frank Herberts populaire boekenserie.

Sinds de eerste trailer - die eerder dit jaar online verscheen - hebben we niet veel meer gehoord over de film. Nu, tijdens een podcast waar je het onderwerp waarschijnlijk niet zou verwachten, werd de film opeens genoemd.

The Last of Us-maker en Dune


Craig Mazin, de showrunner van de eerder dit jaar uitgebrachte The Last Us-verfilming op HBO Max, schijnt een steentje bijgedragen te hebben aan de ontwikkeling van Dune: Part Two.

In de Happy, Sad, Confused Podcast zegt hij het volgende erover:

"Ze hebben dit extra 'literair materiaal' aan het einde, dus ik ben 'Aanvullend literair materiaal."

Wat hij daar nu eigenlijk precies mee bedoeld is lastig te zeggen. Mogelijk speelt hij een soort van adviserende rol, zonder dat hij grote invloed heeft op de grotere aspecten rondom het verhaal.



Dune: Part Two


Dune: Part Two gaat over de reis van Paul Atreides (Timothee Chalamet), als hij samenspant met de Chani en Fremen op een pad van wraak tegen de mensen die zijn familie vernietigd hebben.

Dune: Part Two staat voor 3 november op de planning.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Op wie is 'Jocelyn' uit 'The Idol' gebaseerd?
Series / Nieuws

Op wie is 'Jocelyn' uit 'The Idol' gebaseerd?

Het personage 'Jocelyn' heeft nogal wat overeenkomsten met een aantal echte popsterren.

De nogal controversiële serie The Idol houdt de gemoederen nog altijd flink bezig. De serie doet denken aan een aantal bekende verhalen over echte popsterren van tegenwoordig.

Volgens de showrunners is één van de hoofddoelen van The Idol om te laten zien hoe onschuldige naiëve popsterren gecorrumpeerd worden door de showbusinessindustrie. Is het personage Jocelyn eigenlijk gebaseerd op een echte popster?

Jocelyn


De kijker ziet Jocelyn in de eerste aflevering tijdens een voor haar turbulente periode, waarin haar carrière opnieuw wordt gelabeld terwijl ze worstelt met ernstige psychische problemen.

Aangezien het personage van Lily-Rose Depp relatief jong is tijdens de serie, is het logisch om aan te nemen dat Jocelyn reeds op jonge leeftijd beroemd werd en nu klaar is om de volgende stap in haar roem te zetten, waarbij ze nog controversiëler wordt dan ze eerder was.
Bekijk op instagram


Gebaseerd op?


Het is vrij duidelijk dat het personage gebaseerd kan zijn op enkele voormalige Disneysterren, zoals Miley Cyrus of Britney Spears. Ook de naam van Kate Moss komt weleens langs, ook door de fysieke gelijkenis.

"We proberen geen verhaal te vertellen over een specifieke popster. We kijken meer naar hoe de wereld popsterren ziet en de druk die het op die persoon legt. Het is veel druk - om constant aan te staan ​​en te zijn wat iedereen van je wenst. Het is een eenzaam leven," zei maker Sam Levinson hierover tijdens de persconferentie van het Cannes Festival.

Bekijk op instagram


Ondanks de controverse toch kijken? Kijk de serie dan hier op HBO Max



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Wednesday'-actrice speelt een hoofdrol in 'A Good Girl's Guide to Murder': een nieuwe thriller om naar uit te kijken
Series / Nieuws

'Wednesday'-actrice speelt een hoofdrol in 'A Good Girl's Guide to Murder': een nieuwe thriller om naar uit te kijken

Deze Wednesday-actrice rolt van het ene moord myserie in het andere.

De acteurs van Wednesday hebben na het eerste seizoen van de hitserie genoeg keuze voor andere projecten. Iedereen wil namelijk de jonge sterren in zijn of haar project hebben.

Wednesday-ster Emma Myers speelde de kamergenoot en beste vriendin van Wednesday Addams, Enid Sinclair. Nu is ze gecast in A Good Girl’s Guide To Murder, een opkomende bewerking van Holly Jacksons boeken.

Van weerwolf naar schoolmeisje


Ze speelt Pip Fitz-Amobi, een jonge vrouw die zich afvraagt of Andie Bell vermoord is door haar vriendje Sal Singh. Ze trekt alles in twijfel, maar hoe ver durft ze te gaan als blijkt dat Sal onschuldig is?

Myers is niet de enige die ongelofelijk enthousiast is met deze nieuwe rol. De schrijfster Holly Jackson vertelde namelijk aan BBC dat ze "opgewonden is dat Emma nu Pip gaat spelen".

Een grote kans


Ook vertelt Fiona Campbell van BBC dat "Emma haar personage perfect belichaamt" en dat ze het gevoel heeft dat de actrice "rechtsreeks uit de pagina’s van Holly’s boeken is gestapt".

Bekijk hieronder een interview met de schrijfster waarin ze het plot uitlegt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hulp uit onverwachte hoek in 'Fear The Walking Dead' seizoen 8
Series / Nieuws

Hulp uit onverwachte hoek in 'Fear The Walking Dead' seizoen 8

Het vertrek van het ene personage betekent nieuwe kansen voor een ander personage.

De nieuwe teaser voor Fear The Walking Dead seizoen 8, deel 2 is eindelijk uit. Hoewel je het onverwachte moet verwachten bij deze serie, had niemand deze twist aan kunnen zien komen.

De teaser trailer van Fear The Walking Dead onthult namelijk de terugkeer van een bekend gezicht. Het personage is zelfs uit de originele cast van de langlopende spin-off.

Wie?


Madison werd in feite weer de hoofdrolspeler gemaakt in Fear The Walking Dead toen Morgan en Mo weggingen van de groep om terug te gaan naar Alexandrië om Rick Grimes te gaan zoeken.

Het bleek echter dat Madison hulp nodig had in deze nieuwe rol. En daar is de terugkeer van Victor Strand voor!



Veranderd


Hij blijkt nog te leven na de tijdsprong van seizoen 7 naar seizoen 8 en is in die zeven jaar ook een hele transformatie ondergaan. Hij lijkt niet meer zo gemeen en heeft zelfs aangegeven dat hij Madison wil helpen.

Bekijk hieronder de trailer en stream Fear the Walking Dead op Prime Video.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Black Mirror' walst de top 10 in en verslaat populaire serie
Series / Nieuws

'Black Mirror' walst de top 10 in en verslaat populaire serie

Black Mirror verslaat Manifest binnen een week en claimt haar plek in de top 10.

De vierjarige pauze heeft de hitserie Black Mirror zeker goed gedaan. De serie kwam namelijk ijzersterk terug en liep zo de top 10 van Netflix in.

Black Mirror is altijd al een grote hit geweest voor Netflix. De verwrongen anthologieserie sprak kijkers meteen aan en de vierjarige pauze heeft niks kunnen doen om hun enthousiasme te verminderen.

De top 10


Eind vorige week kwam Black Mirror terug met een bloedspannend en nieuw seizoen. Alle Netflix abonnees hoefden niet twee keer na te denken; zij gingen meteen alle afleveringen verslinden.

Dit is dan ook de reden dat Black Mirror in één keer in de top 10 stond. De serie vloog ineens naar nummer 1 en stootte daarmee andere recente hits zoals Manifest en Never Have I Ever van de troon.

Paranoïde


De serie kwam meteen terug met wat onconventionele afleveringen waar fans zelfs een beetje paranoïde van werden. Acteurs zoals Salma Hayek waren een beetje bang voor negatieve kritiek op het nieuwe seizoen. Dat bleek achteraf allemaal niet nodig, want de serie staat gewoon op nummer 1!

Te zien op Netflix


Bekijk hieronder de trailer en stream Black Mirror op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jenna Ortega bespreekt zelf opvallende fantheorieën uit 'Wednesday'
Series / Nieuws

Jenna Ortega bespreekt zelf opvallende fantheorieën uit 'Wednesday'

Jenna Ortega is persoonlijk ingegaan op een aantal gave fantheorieën uit 'Wednesday'

Jenna Ortega, de grote ster van de Netflix-serie Wednesday gaf onlangs de nodige informatie prijs over het tweede seizoen van de serie. Tijdens een TUDUM-event in Brazilië besprak ze enkele theorieën over wat er in het tweede seizoen allemaal gaat gebeuren.

Opvallend is dat er de nodige fantheorieën werden besproken waarin kennelijk een kern van waarheid zit.

Tyler en het monster van Hyde?


Aan het einde van het eerste seizoen zagen we het beeld waarin Tyler werd geboeid en weggevoerd door de politie, maar in de politieauto lijkt hij langzaam te veranderen in het monster van Hyde?

De ring van Joseph Crackstone


Aan het einde van het eerste seizoen valt Crackstone's ring uit zijn hand, het is niet te zien of iemand het pakt, maar volgens fantheorieën heeft de ring enorme krachten en zou iemand deze kunnen gebruiken om Wednesday kwaad te doen.



De dood van Larissa Weems?


De schooldirecteur Larissa Weems is overleden. Toch? Er is een theorie dat dit niet het geval is. Aan het begin van de serie heeft Lurch één oogkleur, maar aan het einde van het seizoen verandert dit. De hypothese is dat Weems eigenlijk Lurch is geworden om dichter bij de Adams Family te zijn.

Zit er inderdaad een kern van waarheid in deze theorieën die zo nadrukkelijk door de acteurs zelf zijn besproken? We zullen moeten wachten tot het tweede seizoen van Wednesday.



Kijk de serie op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe kan Tyler Rake nog in leven zijn in 'Extraction 2'?
Films / Video/clip/featurette

Hoe kan Tyler Rake nog in leven zijn in 'Extraction 2'?

Ondanks dat het allemaal slecht leek te eindigen voor Tyler Rake in 'Extraction' uit 2020 is hij nu toch terug in 'Extraction 2'.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoe is het mogelijk dat het personage van Chris Hemsworth toch terugkomt in dit Extraction 2? Het einde van de eerste film zag er namelijk niet rooskleurig uit voor hem.

Voor de mensen die hun weg weten te vinden in de stripboeken was het allemaal geen verrassing. In het stripboek zie je namelijk hoe Rake wakker wordt in het ziekenhuis. Lange tijd werden we in spanning gehouden of Rake in de film alles ook had overleefd.

Dubbelzinnig


De eerste film eindigt met een door kogels doorzeefde en stervende Rake die een laatste kogel in de keel ving voordat hij van een brug in een rivier viel.

Het einde van de eerste film was ontzettend dubbelzinnig en liet niet weten of we een vervolg konden verwachten. Dit was pas zeker toen Netflix een trailer uitgebracht voor Extraction 2.

Vrij eenvoudig


Het antwoord op de vraag hoe Tyler Rake leeft, is eigenlijk vrij eenvoudig. Nadat Rake in de rivier is gevallen, wordt Ovi door Rake's team in een helikopter meegenomen. Kijkers met scherpe ogen hebben misschien gezien dat er ook leden van het team van Rake op de grond bleven met twee SUV's die op zijn minst geprobeerd moeten hebben om Rake uit de rivier te krijgen.



Extraction 2 begint direct na de gebeurtenissen uit de eerste film en we zien al snel dat Rake leeft. Hij ligt, na uit de rivier gehaald te zijn, en na een operatie, voor onbepaalde tijd in coma en heeft daarna nog lang herstel nodig.

Hernieuwde wil


Extraction gaf de moreel dubbelzinnige Rake een redelijk bevredigende verlossingsboog. Beginnend met zijn bijna suïcidale obsessie met zijn werk na een enorm persoonlijk verlies, laat de film zien hoe hij weer leert om voor iemand te zorgen, deze veilig te houden en leert hij weer om iemand dichtbij toe te laten.



Rake heeft tenslotte een hernieuwde wil om te leven, die hem ervan weerhoudt om stilletjes verder te gaan. Hierdoor kon een vervolg van de film goed tot stand komen en kwam Netflix met Extraction 2. Deze stream je nu bij de dienst.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mysterieuze scifi-serie '3 Body Problem' van 'Game of Thrones'-makers krijgt eerste trailer
Series / Nieuws

Mysterieuze scifi-serie '3 Body Problem' van 'Game of Thrones'-makers krijgt eerste trailer

David Benioff en D.B. Weiss van Game of Thrones lanceren hun nieuwe serie op Netflix in 2024.

Netflix komt in januari 2024 met een van zijn grootste series die ze ooit hebben gemaakt. We hebben het dan niet over Avatar: The Last Airbender waarvan we afgelopen weekend de eerste beelden kregen, maar over de nieuwe serie van de makers van Game of Thrones.

Samen met Alexander Woo schreven de showrunners David Benioff en D.B. Weiss de serie 3 Body Problem die is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Chinese scifi-schrijver Liu Cixin.

3 Body Problem


Netflix omschrijft de serie als een "verbluffende nieuwe blockbusterserie die anders is dan alles wat je eerder hebt gezien". In de serie ontmoeten we de astrofysicus Ye Wenjie.

Wenjie zag hoe haar vader tijdens de Chinese Culturele Revolutie op brute wijze werd vermoord. Na de moord op haar vader werd ze vanwege haar wetenschappelijke achtergrond dienstplichtig en naar een geheime radarbasis in een afgelegen gebied in China gestuurd.

Noodlottige beslissing


Daar maakt ze een noodlottige beslissing en die echoot nog steeds door ruimte en tijd en bereikt een groep moderne wetenschappers. Ze worden gedwongen de grootste bedreiging van de mensheid het hoofd te bieden.



3 Body Problem, met rollen voor onder mer Saamer Usmani, Jess Hong en Jovan Adepo, moet in januari 2024 op Netflix verschijnen. Zet alvast een belletje aan zodat je wordt herinnerd als de serie omhoog springt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze topserie na één seizoen te cancelen
Series / Featured

Netflix maakt zich volkomen belachelijk door deze topserie na één seizoen te cancelen

De geliefde serie I Am Not Okay With This kreeg slechts een seizoentje.

Netflix staat er om bekend regelmatig series al na één seizoen te cancelen. Hier zijn vast voldoende redenen voor, maar de streamer maakt zich er niet bepaald geliefd mee. Recent bekeken we al een bekende scifi-serie die werd gecanceld en nu werpen we een blik op I Am Not Okay With This.

De serie I Am Not Okay With This komt van Jonathan Entwistle en Christy Hall en ze baseerden de coming-of-age komedieserie op het gelijknamige boek van Charles Forsman. Actrice Sophia Lillis (IT, Sharp Objects) is te zien als het hoofdpersonage Sydney Novak.

I Am Not Okay With This


In de zwarte komedie manoeuvreert de angstige Sydney zich langs middelbareschoolschaamte, familiedrama en een crush op haar beste vriendin, terwijl ze ontluikende superkrachten moet beheersen.

De ontvangst van I Am Not Okay With This was erg sterk en de serie staat op een fraaie 86 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De score is bijna gelijk aan de Audience Score van 85 procent.

Gecanceld


Oorspronkelijk wilde Netflix de serie nog een tweede seizoen geven, maar "omstandigheden gerelateerd aan de COVID-19-pandemie" zorgden ervoor dat deze er niet kwam. Ook daarna werd er nooit meer gesproken over een tweede seizoen.



"Zo onhandig en charmant als de adolescentie, maar met twee keer bovennatuurlijke wendingen, gaat het eerste seizoen van I Am Not Okay With This soms naar ondiep terrein, maar de sterke prestatie van Sophia Lillis houdt het hoofd boven water," luidt de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nog niet gezien?


Wil je I Am Not Okay With This graag nog zien, dan vind je de zeven afleveringen gewoon nog op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Arnold Schwarzenegger heeft goed nieuws voor zijn fans: meer Arnie op Netflix
Series / Nieuws

Arnold Schwarzenegger heeft goed nieuws voor zijn fans: meer Arnie op Netflix

De samenwerking tussen de actie-reus en de streaming-reus blijkt een goede zet.

Eén van de grootste Hollywoodsterren is sinds kort aan de slag gegaan als CAO bij Netflix en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Met de bevestiging van het tweede seizoen FUBAR is er voorlopig genoeg Arnold Schwarzenegger te zien op Netflix.

In zijn nieuwe serie FUBAR speelt Schwarzenegger CIA-agent Luke Brunner, die op het punt staat om met pensioen te gaan. Echter ontdekt hij een opmerkelijk familiegeheim en is hij genoodzaakt om nog één laatste klus te doen.

He'll be back


Het heeft voor Netflix niet lang geduurd om FUBAR groen licht te geven voor een tweede seizoen. Na de première van het eerste seizoen eind mei, werd de serie zodanig goed bekeken dat het gelijk de eerste plek bemachtigde.

Naast FUBAR kwam Schwarzenegger recentelijk ook met de docuserie Arnold. Hierin werd een beeld geschetst van het leven van de actieheld. Van zijn jeugdjaren in Oostenrijk, zijn carrière als bodybuilder, politicus en natuurlijk de bekende Hollywoodster.

Bij succes horen extra features


Inmiddels heeft Netflix, en Schwarzenegger zelf, ingezet op lekker veel extra materiaal van alles wat met Netflix en Arnie te maken heeft. Zelf post hij geregeld beelden achter de schermen op Instagram en Netflix komt met een gloednieuwe blooper reel.



Kijk hierboven alle momenten waarbij het niet altijd even goed ging. Alle afleveringen van FUBAR en de nieuwe docuserie Arnold kijk je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cancelmania: Apple TV+ cancelt zeer grote scifi-serie zelfs al voordat ze is begonnen
Series / Nieuws

Cancelmania: Apple TV+ cancelt zeer grote scifi-serie zelfs al voordat ze is begonnen

Apple TV+ cancelt de serie 'Metropolis' helaas al voordat de opnames zijn gestart.

Een scifi-serie met een zeer groot budget die in de pijplijn zat, is helaas al weer gecanceld. Het gaat om een serie op basis van de filmklassieker Metropolis. De film die uitkwam in 1927 zou door Sam Esmail, bekend van Mr. Robot, worden bewerkt tot serie.

De serie was al helemaal uitbedacht en zou acht afleveringen gaan beslaan. De serie die door Apple TV+ zou worden uitgezonden, was al begonnen met de eerste voorbereidingen voor opnames in Australië.

Plot


De oorspronkelijke film speelde zich af in een futuristische stedelijke dystopie, waar de rijke elite van de stad genoot van een weelderig leven vol comfort en gemak in penthouses en lusttuinen, terwijl talloze arbeiders werkten bij gevaarlijke machines in de diepten van de stad om alles draaiende te houden.

Ook waren de hoofdrolspelers al bekend: Briana Middleton en Lindy Booth waren hiervoor al gecast.

Kostenkwestie


Een vertegenwoordiger van het productiebedrijf achter de serie verklaarde dat de beslissing is genomen vanwege de stijgende kosten en onzekerheid als gevolg van de lopende schrijversstaking. De scripts waren nog net niet voltooïd toen de schrijversstaking begon.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
We kunnen deze intense omslag van Geralt verwachten in seizoen 3 van 'The Witcher'
Series / Featured

We kunnen deze intense omslag van Geralt verwachten in seizoen 3 van 'The Witcher'

Geralt of Rivia heeft tot nu toe een vrij nonchalante houding gehad ten opzichte van de gevaren die hij trotseert, maar er lijkt nu verandering op komst...

Henry Cavill, bekend van zijn rol als Geralt of Rivia in The Witcher laat weten dat zijn personage een totaal andere kijk op dingen zal hebben in seizoen 3 vanwege het gevaar waar Ciri mee te maken krijgt.

Het eerste deel van The Witcher seizoen 3 is vanaf 29 juni op Netflix te zien en het tweede deel vanaf 27 juli. Dit is het laatste seizoen waarin Cavill de rol van Geralt of Rivia speelt, waarna Liam Hemsworth zijn plaats zal innemen.

Gevaarlijker dan ooit


Cavill heeft in een recent interview met Tudum zijn laatste seizoen van de fantasyserie besproken. In seizoen 3 kunnen we veel nieuwe monsters en magie verwachten, maar de personages zullen ook met meer bedreigingen dan ooit tevoren te maken krijgen.



"Nu is er een echte dreiging," vertelt Cavill over het gevaar waarin Ciri verkeert. "Het is serieus; het is niet langer theoretisch - het is praktisch. En het is heel, heel gevaarlijk. Overal waar ze komen, bevinden ze zich in een benarde situatie."

Nieuwe mentaliteit


Geralt moet daardoor zijn mentaliteit aanpassen en hij kan niet langer doorgaan op dezelfde manier als voorheen. Dit is was de acteur erover te zeggen had: "Geralt heeft tot nu toe heel nonchalant gereageerd op de dreigingen van oorlog, hongersnood en het einde ter tijden."

"Hij zegt zoiets van: 'Ik heb het allemaal al meegemaakt. Het is niet het einde der tijden. Het is gewoon weer een gevecht'".

Maar ondertussen staat er veel voor hem op het spel, "omdat iedereen het gemunt heeft op Ciri. Dat verandert zijn hele kijk op de dingen," voegt Cavill daarom nog toe.



Stream alle seizoenen van The Witcher op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.