search
Druk voor tweede seizoen van 'The Last of Us' neemt steeds verder toe

Druk voor tweede seizoen van 'The Last of Us' neemt steeds verder toe

Pedro Pascal en Bella Ramsey voelen extra druk om wederom een mooi seizoen neer te zetten.

Bas de Kramer
Eén van de meest scorende televisieseries uit 2023 is toch wel HBO's The Last of Us. Het eerste seizoen werd niet alleen ontzettend goed bekeken maar de serie trok ook alleen maar lovende kritieken.

Een groot deel van het succes van de serie kan worden toegeschreven aan de sterren van de serie, Pedro Pascal en Bella Ramsey, die de rollen van Joel en Elle spelen.

Tweede seizoen


Het duo bereidt zich nu voor op het tweede seizoen, dat naar verwachting eind 2023 en in 2024 zal worden opgenomen. Door het succes van het eerste seizoen is de druk om te presteren in het tweede seizoen alleen nog maar groter, aldus de hoofdrolspelers.

Ramsey hierover: "Ik denk dat de druk op bepaalde vlakken is afgenomen. Maar tegelijkertijd is het er nog steeds, en misschien zelfs meer dan voorheen, vanwege het enorme succes. Dus er is druk om het opnieuw te doen, maar dan beter. … Gelukkig hoef ik het niet te schrijven of te produceren, dus ik kan gewoon verschijnen op de set en hopen op het beste."

Bekijk op instagram


Quote Pedro Pascal


Pascal voegde hieraan toe: "Ik weet dat het een uitdaging is, maar wel één die we kunnen overwinnen. Het is een beetje eng, omdat we aan het tweede seizoen beginnen met het succes van het eerste seizoen in ons achterhoofd, dus de druk is al aanwezig. Het zou eigenlijk vreemd zijn als we het niet zouden voelen. Maar wat betreft de liefde voor de game zijn we in goede handen."

Kijk de serie op HBO Max.Aanbevolen artikelen