search
Hoe is het tegenwoordig toch met met de knappe en charismatische strandwacht 'Matthew Brody' uit 'Baywatch?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig toch met met de knappe en charismatische strandwacht 'Matthew Brody' uit 'Baywatch?

De rol van Matthew Brody werd gespeeld door de Franse acteur David Charvet.

In de jaren negentig was Baywatch één van de meest iconische tv-series ter wereld. De prachtige stranden, de onverschrokken en er zeer goed uitziende strandwachten en de meeslepende verhalen maakten het een enorm succes. Eén van de voornaamste personages in de serie was Matthew Brody, gespeeld door David Charvet.

Matthew Brody was een knappe strandwacht met en charmante mix van zelfverzekerheid en een vleugje humor. In de serie laat hij ook menig dameshart sneller kloppen.

David Charvet


David Charvet is een Fransman die werd geboren op 15 mei 1972 in Lyon. Toen hij negen jaar oud was verhuisden hij en zijn gezin naar de Verenigde Staten. Na een carrière als zanger en fotomodel nam hij de rol aan van Matthew Brody in Baywatch en werd hij echt een internationale ster.

Naast zijn rol in Baywatch, heeft Charvet ook nog in andere series gespeeld. Zo deed hij twee seizoenen mee in Melrose Place als Craig Field. Verder is hij ook in de muziek actief gebleven en nam hij duetten op met grootheden als Bryan Adams en Seal.



Privé-leven


Charvet was sinds 2011 getrouwd met Brooke Burke, een actrice die ook in Baywatch heeft gespeeld. Zij hebben samen twee kinderen. Een paar jaar geleden zijn zij gescheiden. Hij heeft momenteel een relatie met Oksana Rykova.

Charvet is ook privé een echte womanizer. In het verleden had hij ook korte relaties met Pamela Anderson, Yasmine Bleeth en Bar Rafaeli.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen