search
De dag dat Brad Pitt opdook in 'Friends' en fikse ruzie had met zijn vrouw Jennifer Aniston
Series / Featured

De dag dat Brad Pitt opdook in 'Friends' en fikse ruzie had met zijn vrouw Jennifer Aniston

Brad Pitt en Jennifer Aniston maakten samen ruzie in het achtste seizoen van 'Friends'.

In de hitserie Friends zaten door de jaren heen de nodige gastrollen. De grootste naam die plots langskwam in de serie was toch wel die van Brad Pitt. Nogal bijzonder, ook omdat hij op dat moment getrouwd was met hoofdrolspeelster Jennifer Aniston.

Pitt speelde een gastrol in de negende aflevering van het achtste seizoen van Friends. In deze aflevering genaamd 'The One With the Rumor' speelde hij een rol waarin hij het aan de stok had met Anistons' personage Rachel Green.

Appeltje te schillen


PItt speelde Will Colbert die nog een appeltje met Rachel te schillen had uit de tijd dat zij samen op dezelfde High School zaten. De fans vonden dit een fantastische aflevering nu ze Aniston en Pitt zagen als rivalen op het beeldscherm terwijl zij in het echte leven getrouwd waren.

Will en Rachel hadden ruzie omdat Rachel hem in het verleden had gepest met zijn gewicht, waarna Will de oprichter was geworden van de 'I Hate Rachel Green'-club.


Pitt was geweldig


Toen Aniston werd gevraagd naar wat ze nu eigenlijk van de deelname aan Brad Pitt aan de aflevering van Friends vond antwoordde ze: "De heer Pitt was geweldig!".

Uiteindelijk verliep het huwelijk tussen de twee helaas niet geweldig en zijn ze, zoals iedereen toch wel zal weten, niet meer samen.

Kijk de Friends-avonturen terug op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen