search
Ontmasker de bedrieger: welke van deze vijf populaire Marvel-personages is eigenlijk een Skrull?
Series / Nieuws

Ontmasker de bedrieger: welke van deze vijf populaire Marvel-personages is eigenlijk een Skrull?

De serie belooft een aantal verrassende onthullingen die het MCU voor altijd zullen veranderen

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Secret Invasion, de nieuwe Disney+-serie gebaseerd op de gelijknamige Marvel strip, zal verschillende Marvel-personages onthullen als Skrulls. Hier zijn vijf personages die mogelijk als Skrulls worden onthuld.

5. Sonya Falsworth


Olivia Colman maakte haar debuut in het MCU in de eerste aflevering van Secret Invasion. Ze speelde een MI6-agent met een gecompliceerd verleden met Nick Fury.

Marvel heeft maar weinig informatie vrijgegeven over het personage van Colman, maar het lijkt erop dat ze erg op Fury lijkt, omdat ze ook toegewijd is aan het beschermen van haar land, ongeacht de kosten.4. Valentina Allegra De Fontaine


Julia Louis-Dreyfus is onlangs toegetreden tot het MCU, aan het einde van Black Widow als de mysterieuze Contessa Valentina Allegra de Fontaine.

Als nieuwe directeur van de CIA heeft 'Val' duidelijk connecties met het voortdurende Thunderbolts Initiative en werft sinds het begin van fase 4 in het geheim bepaalde Marvel-personages voor het team.

Val's bedoelingen zijn nog niet volledig onthuld, maar ze kan voor een hogere macht werken.

Als dit waar is, zou Secret Invasion kunnen onthullen dat de Skrulls verantwoordelijk waren voor de oprichting van de Thunderbolts.

Een nieuw superheldenteam dat ze kunnen controleren, in plaats van de onhandige en gevaarlijke Avengers.3. Sharon Carter


In een van de duisterste plotwendingen van het MCU tot nu toe onthulde Falcon and the Winter Soldier dat Sharon Carter (Emily VanCamp) de Power Broker was.

Deze onthulling stuitte op veel kritiek van kijkers die vonden dat Sharon zich tijdens de gebeurtenissen van Falcon and the Winter Soldier buitengewoon vreemd gedroeg.

Door te onthullen dat Sharon is vervangen door een Skrull, zou dit vreemde verschil kunnen worden verklaard.2. Hank Pym


Dr. Hank Pym (Michael Douglas) was een van de grootste onthullingen van Skrull-indringers tijdens het oorspronkelijke Secret Invasion-verhaal in Marvel-strips.

Vooral omdat het Skrull-rijk zijn invloed gebruikte om het Avengers Initiative over te nemen.

De Skrull Pym werd een belangrijke troef in de overname van het Skrull-rijk en fungeerde zelfs als het gezicht van de invasie door de buitenaardse wezens op aarde aan te kondigen.1. Nick Fury


Samuel L. Jackson's Nick Fury is misschien wel het belangrijkste personage in Secret Invasion, maar het is nog steeds mogelijk dat de serie onthult dat hij een Skrull-indringer is.

Fury is een bekende bondgenoot van de Skrulls en heeft zelfs Talos ingeschakeld om hem op bepaalde momenten in de MCU-geschiedenis te vervangen.

Daarom zou Secret Invasion kunnen onthullen dat Fury niet is wie hij lijkt te zijn.

In promotiemateriaal voor de serie hebben personages opgemerkt dat Fury drastisch veranderd is na zijn dood in de Blip.

In een serie die bedoeld is om het vertrouwen te ondermijnen, zou dit een belangrijk waarschuwingssignaal moeten zijn voor kijkers.

Fury is slim genoeg om een Skrull-indringer te ontdekken, maar hij kan ook een meesterplan hebben dat de kijkers voor de gek houdt en de onthulling nog schokkender maakt.Het blijft afwachten hoeveel van deze personages daadwerkelijk Skrull-indringers zullen zijn in Secret Invasion.

De serie belooft echter zeker een aantal verrassende onthullingen die het MCU voor altijd zullen veranderen.Nieuwe afleveringen van Secret Invasion zullen wekelijks op Disney+ te zien zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen