search
Komt er een derde seizoen van 'The Bear'? Alles wat we tot nu toe weten
Series / Nieuws

Komt er een derde seizoen van 'The Bear'? Alles wat we tot nu toe weten

Een derde seizoen zal hoogstwaarschijnlijk niet lang op zich laten wachten

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van het populaire culinaire drama The Bear is net uit en wordt met veel lof ontvangen. Na het ijskoude einde van het seizoen is dan ook de vraag: komt er een derde seizoen?

The Bear


Het eerste seizoen van The Bear ging in 2022 in première en werd met veel lof ontvangen. Ook het tweede seizoen doet het nu al goed.

Het volgt de jonge en getalenteerde chef-kok Carmine "Carmy" Berzatto (Jeremy Allen White) die terugkeert naar zijn thuisstad Chicago om het noodlijdende restaurant van zijn familie te redden na de onverwachte dood van zijn broer Michael (John Bernthal).

Het eerste seizoen was al een groot succes en ook het tweede seizoen lijkt de hoge verwachtingen te overstijgen.



Seizoen drie?


Met een groot succes komt ook meteen de vraag naar meer. Vanwege de nieuwigheid van The Bear Seizoen 2 is er nog geen officiële aankondiging gedaan.

Gezien het overweldigende succes van The Bear, is het zeer waarschijnlijk dat een vernieuwing voor seizoen 3 op elk moment kan worden verwacht.

Wie gaan we terugzien?


Omdat de cast een waanzinnig groot onderdeel is van het succes van de serie, is te verwachten dat de meeste acteurs zullen terugkeren voor seizoen 3, gezien de ontwikkelingen in seizoen 2.

Jeremy Allan White zal naar alle waarschijnlijkheid weer te zien zijn in de hoofdrol als chef-kok Carmy.



Andere castleden die naar alle waarschijnlijkheid terug zullen keren zijn: Ebon Moss-Bachrach als fan favoriet Richard "Richie" Jerimovich, Molly Gordon als Claire, Ayo Edebiri als Sydney Adamu, Lionel Boyce als Marcus, Liza Colón-Zayas als Tina en Matty Matheson als Neil Fak.

Daarnaast kunnen ook andere bekende gezichten terugkeren, zoals Abby Elliott als Natalie "Sugar" Berzatto en Jon Bernthal als Mikey Berzatto in flashbackvorm.

Nieuwe castleden in seizoen 2, zoals Bob Odenkirk als oom Lee en Jamie Lee Curtis als Donna Berzatto, zullen mogelijk ook weer te zien zijn in seizoen 3 van The Bear.



Waar zal het derde seizoen over gaan?


Hoewel er nog niets zeker is over het verhaal van seizoen 3, hebben de gebeurtenissen in de finale van seizoen 2 belangrijke hints gegeven over wat er zou kunnen gebeuren in de komende afleveringen.

Carmy's bekentenis aan Claire over het opofferen van zijn professionele leven voor zijn persoonlijke leven zal zeker moeten worden aangepakt.

Daarnaast zal de ontdekking dat Marcus (Lionel Boyce) mogelijk het overlijden van zijn moeder heeft gemist, een impact hebben op zijn liefde voor de culinaire kunsten.

Het is duidelijk dat Carmy zijn trauma nog niet heeft verwerkt en dat hij dit zal moeten aanpakken voordat alles om hem heen instort.



Het tweede seizoen van The Bear is nu te zien op Hulu en vanaf 19 juli op Disney+


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen