search
Ook het 2e seizoen van deze serie scoort een perfecte 100% op Rotten Tomatoes
Series / Nieuws

Ook het 2e seizoen van deze serie scoort een perfecte 100% op Rotten Tomatoes

Het komt niet vaak voor dat een serie met twee seizoenen een perfecte score weet neer te zetten.

De producenten van televisienetwerk FX zullen ongetwijfeld de polonaise hebben gelopen nadat ook het tweede seizoen van The Bear een perfecte score heeft neergezet op de review-website voor film en tv Rotten Tomatoes.

Het eerste seizoen wist ook een perfecte score van 100% neer te zetten. Dit is op zichzelf al een enorme prestatie, maar dat ook het tweede seizoen het eerste evenaart is ongekend.

Zowel critici als publiek zijn lovend


Rotten Tomatoes heeft in haar waardering voor producties altijd een score die gegeven wordt door professionele recensenten, en een score die gegeven wordt door het publiek. Over het algemeen verschillen deze scores nog wel eens van elkaar.

Maar in het geval van The Bear is het vrijwel overeenstemmend. Ook het publiek geeft voor het tweede seizoen een score van 91%. Sommige schrijven: "Seizoen 1 beloofde veel groots, en seizoen 2 maakte die belofte waar."

Wat maakt het zo goed?


Wat volgens velen The Bear zo goed maakt is dat het een goed gebalanceerd verhaal heeft en sterke prestaties van de acteurs. Het behandelt de obstakels en conflicten die gepaard gaan met controle proberen te houden in een chaotische omgeving.



Kijk nu alle afleveringen van The Bear op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen