search
Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 10 nieuwe afleveringen online, van o.a. het spannende 'Secret Invasion'

Zit het weer even tegen, dan heb je deze week op Disney+ meer dan genoeg te kijken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Secret Invasion (seizoen 1 - aflevering 2)



Verschijnt op: 28 juni
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.





Will Trent (seizoen 1 - aflevering 12)



Verschijnt op: 28 juni
Genre: Criminaliteit / Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.





Grey's Anatomy (seizoen 19)



Verschijnt op: 28 juni
Genre: Drama / Romantiek
Kijk op: Disney+

Synopsis: Deze dramaserie draait om de persoonlijke en professionele levens van vijf internisten in de chirurgie en hun leidinggevenden.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

28 juni: FreeKs (seizoen 1) - Drama / Muziek / Mysterie - Gaspar wordt gedwongen om de door hem opgerichte band te verlaten als Ludovico, Coco, Juani en Ulises hem beschuldigen van het stelen van geld van hun shows. De beschuldiging gaat viraal en leidt tot verontwaardiging op social media terwijl FreeKs zonder hem succesvoller wordt.

28 juni: Great Expectations (seizoen 1) - Drama / Geschiedenis - Pip heeft zijn hele jeugd als leerling van de smid doorgebracht als hij plots een meevaller krijgt van een onbekende weldoener waardoor hij naar Londen kan reizen en tot de hoge elte door te dringen.

28 juni: The Clearing (seizoen 1 - aflevering 7) - Drama / Mysterie / Thriller - Als een plaatselijk meisje vermist wordt, moet een vrouw haar oude jeugdtrauma's confronteren.

28 juni: The Resident (seizoen 6 - aflevering 7-8) - Drama - The Resident is een sterke ziekenhuisserie die draait om de laatste opleidingsjaren van een jonge arts, waarbij de ware toedracht wordt getoond over hoe het eraan toegaat - de mooie en de nare zaken - in ziekenhuizen in het hele land.

28 juni: True Lies (seizoen 1 - aflevering 11) - Actie / Avontuur / Komedie - Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.

29 juni: The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 6) - Drama / Reality-TV - De Kardashians vieren hun nieuwe avonturen en verkennen hun nieuwe 'normale' leven van moeder zijn, relaties en carrièredoelen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen