search
'The Flash' flopt keihard en staat waarschijnlijk heel snel op HBO Max
Films / Nieuws

'The Flash' flopt keihard en staat waarschijnlijk heel snel op HBO Max

'The Flash' komt van Warner Bros. Pictures en daardoor zal de film ook naar streamingdienst HBO Max komen. De kans is groot dat de film van regisseur Andy Muschietti daar eerder arriveert dan de bedoeling is.

Men lijkt de laatste tijd steeds minder aangetrokken te zijn tot alle superheldenfilms en The Flash lijkt daar dan weer een voorbeeld van te zijn. De film doet het gemiddeld genomen namelijk niet goed.

De film opende al niet heel denderend en het weekend na de opening bleek dat men de film niet massaal bezocht. Gaat dit nu betekenen dat we de film snel thuis kunnen gaan streamen?

Synopsis


Wanneer Barry Allen (Ezra Miller) probeert om zijn familie te redden, komt hij onbedoeld vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd. Er is geen superheld te vinden en hij weet niet wat te doen in deze andere realiteit. Daarnaast is door zijn reis de gehele toekomst veranderd.

Barry zal de race van zijn leven moeten geven om de wereld en het universum te redden. Daarvoor zal hij ook een superheld uit zijn pensioen moeten halen en een gevangen Kryptonian moeten vinden.

Hoe doet de film het?


De film weet op IMDb een 7.3/10 te scoren. Bij Rotten Tomatoes pakt de film bij het publiek 84% maar onder de critici maar 65%. Een van de critici zegt het volgende over de film, "Deze overvolle portie DC Comics-chaos heeft moeite om de betrokkenheid vast te houden na misschien de eerste anderhalf uur van zijn looptijd van twee uur en 24 minuten."Phantasm op MovieMeter weet het volgende te zeggen over The Flash, "Openingsscène was leuk, voor de rest vond ik het gewoon teleurstellend, wordt ook veel teveel in gepraat voor een actiefilm, dan verwacht je toch wel wat meer actie."

Waar en wanneer te zien


Wil je zelf een oordeel vellen over de film? Dan kan je dat nu nog doen door hem te gaan bekijken in de bioscoop. Aangezien de streamer vaak een window aanhoudt van 45 tot en met 70 dagen voor het verschijnen van de film op dienst, zou dat uiterlijk 24 augustus zijn.Doordat de film het dus alles behalve goed doet, is eerder de verwachting dat men het minimale window aan zal gaan houden. Als dat zo zou zijn, dan is het mogelijk dat de film al op 30 juli naar de dienst komt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen