Disney onthult plot van 'Loki' seizoen 2

Eindelijk weten we meer over de populaire serie, die als eerste Marvel-project een tweede seizoen krijgt.

Zilko Tarici, 25-06-2023 19:24

Loki seizoen 2 zou eerder deze zomer al verschijnen, maar werd uiteindelijk verplaatst naar het najaar. Nu is er ook iets meer bekend over het plot.
Het nieuwe seizoen zal direct verder gaan waar het eerste seizoen eindigde en de beroemde Asgardian Loki (Tom Hiddleston) en Mobius M. Mobius (Owen Wilson) volgen op hun missie om meerdere realiteiten te herstellen.

Loki de held

Disney gaf de volgende synopsis vrij voor seizoen 2:

"Loki seizoen 2 gaat verder waar de schokkende finale van seizoen een eindigde. Loki gaat de strijd aan voor de ziel van de Time Variance Authority.

Samen met Mobius, Hunter B-15 en een team van nieuwe en terugkerende personages, reist Loki door het gevaarlijke multiversum om Sylvie, Judge Renslayer, Miss Minutes en de waarheid te vinden."

Stil rondom Kang

En hoewel Kang the Conqueror, He Who Remains, of enige andere variant van de schurk niet wordt benoemd in de synopsis, wordt Jonathan Majors wel nog steeds genoemd als onderdeel van de cast.Naast Hiddleston, Wilson en Majors zijn er in seizoen 2 ook rollen weggelegd voor Sofia di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr, Neil Ellice en Oscarwinnaar Ke Huy Quan.

di Martino, Mbatha-Raw, Mosaku, Cordero en Ellice spelen dezelfde rollen als in het eerste seizoen, maar van de nieuwe toevoegingen weten we nog niet wie ze zullen spelen. Casal zou naar verluidt de relatief onbekende Marvel-schurk Zaniac moeten spelen.

Loki seizoen 2 is vanaf 6 oktober a.s. te streamen via Disney+.
Lees meer over: Tom Hiddleston, Sophia Di Martino, Owen Wilson, Loki, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix