search
Nieuwe details onthuld over de live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix

Nieuwe details onthuld over de live-action 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix

Nadat Netflix eerder deze maand de eerste beelden deelde van de live-action 'Avatar: The Last Airbender', zijn er nu ook andere details gelekt.

Nina Beerendonk
Avatar: The Last Airbender maakt opnieuw de sprong naar live-action met een nieuwe Netflix-serie. Deze is al een tijdje in ontwikkeling en de details bleven uit, maar nadat een aantal weken geleden beelden naar buiten werden gebracht zijn nu ook de titels van de aflevering bekend.

Avatar: The Last Airbender liet eerder deze maand eindelijk zien wat Netflix van plan is met de live-action serie, en er werd aangekondigd dat de release ergens in 2024 zal zijn. Helaas duurt dat dus nog wel even, maar nu zijn door de WGA online de titels van de afleveringen van de serie gelekt.

Titels


De gelekte afleveringstitels zijn als volgt: The Last Airbender, Warriors, Omashu, Spirited Away, Into the Dark, Masks, The North, Legends. Deze titels staan hoogstwaarschijnlijk niet op chronologische volgorde.

Albert Kim fungeert als showrunner, uitvoerend producent en schrijver van de serie. Dan Lin, Lindsey Liberatore, Roseanne Liang en Michael Goi zijn uitvoerende producenten. In de Avatar: The Last Airbender zien we als cast Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka, Dallas Liu als Zuko en Daniel Dae Kim als Fire Lord Ozai.

Revival


Avatar: The Last Airbender krijgt de komende jaren een enorme revival. Naast deze live-action van Netflix, zijn er ook een hoop nieuwe animatie-projecten in de maak. Eén daarvan is zelfs een bioscoopfilm.De originele animatieserie is te bekijken op Netflix.Aanbevolen artikelen