Epische beelden 'Avatar: The Last Airbender' van Netflix: belangrijkste personages onthuld

In 2024 komt Netflix met een behoorlijk grote productie: Avatar: The Last Airbender.

Bram de Groot, 18-06-2023 18:28

Netflix heeft de eerste foto's en een teaser trailer onthuld voor de serie Avatar: The Last Airbender, uiteraard gebaseerd op gelijknamige animatieserie die van 2005 tot en met 2008 verscheen.
De serie werd al in 2018 aangekondigd en op de eerste foto's zien de belangrijkste personages. Dit zijn Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als Zuko.

Veel personages

De serie ontvouwt een fantasiewereld die is verdeeld in vier naties gecentreerd rond een van de vier elementen. Een eeuw nadat de Vuurnatie een aanval lanceerde en de oorlog verklaarde aan de wereld, wordt een nieuwe jonge Airbender genaamd Aang ontdekt - een Avatar die alle vier de elementen kan beheersen.

En zijn nog veel meer personages in de serie te zien, zoals: Daniel Dae Kim als Lord Ozai, Amber Midthunder als Princess Yue, Paul Sun-Hyung als Uncle Iroh, Lim Kay Siu als Monk Gyatso, Elizabeth Yu als Princess Azula, Utkarsh Ambudkar als King Bumi, Momona Tamada als Ty Lee, Thalia Tran als Mai, James Sie als Cabbage Man, Arden Cho als June, Danny Pudi als The Mechanist, Ken Leung als Commander Zhao en George Takei als Koh.

In 2024

De serie moet ergens in 2024 verschijnen op Netflix, dus het is nog wel even wachten. Hopelijk wordt deze verfilming een stuk beter ontvangen dan de film uit 2010 van M. Night Shyamalan.Netflix heeft ook een visuele treaser trailer voor Avatar: The Last Airbender van showrunner Albert Kim onthuld:
Lees meer over: Avatar, The Last Airbender, Gordon Cormier, Kiawentiio, Ian Ousley, Dallas Liu

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader