Fire Lord Ozai acteur komt met lang verwachte update over 'Avatar: The Last Airbender' live-action serie

"Wanneer [de serie] uitkomt weten we nog niet. Ik kan wel zeggen dat er een hele hoop humor in zit"

Daan Kusen, 25-03-2023 15:07

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het is even stil geweest rond de live-action serie Avatar: The Last Airbender. Zeker nu de vijftiende verjaardag van de anime in de buurt komt.

Daniel Dae Kim

Je kunt hem kennen uit The Good Doctor, waar Daniel Dae Kim niet alleen als Dr. Han te zien is, maar ook regisseert en produceert.

In The Last Airbender zal Kim te zien zijn als Vuurheer Ozai, vader van prins Zuko en de ultieme eindbaas van de serie.Wordt aan gewerkt

Als gast in een recente aflevering van de podcast TigerBelly laat Kim iets los over hoe de serie ervoor staat. En wanneer we hem kunnen verwachten.

"Ik weet het nog niet. Ze zijn nu met de visual effects bezig. Ik kan wel zeggen dat er een hele hoop humor in zit," aldus Kim.

Het hele gesprek kun je hieronder zien.


Last Airbender cast

Naast Daniel Dae Kim als Vuurheer Ozai heeft The Last Airbender een goede, diverse cast.

Zo zal Gordon Cormier (Lost in Space) te zien zijn als Aang, de laatste Avatar.

De Canadese actrice Kiawentiio (Anne with an E), een lid van een van de Eerste Naties, oorspronkelijke bewoners van Canada en Amerika, zal te zien zijn als Katara.Nog even wachten

Om de serie perfect te maken kost tijd, daarom zal de release datum, die eerst in de zomer van 2023 lag, waarschijnlijk pas later dit jaar - of misschien zelfs volgend jaar zijn.

Ondertussen kun je de drie seizoenen van de Avatar: The Last Airbender anime op Netflix bekijken.Lees meer over: avatar the last airbender, the last airbender, live action, netflix, daniel dae kim, the good doctor

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix