search
Verliefd op een psychopaat in NPO-serie 'Serial Lover'
Series / Trailer

Verliefd op een psychopaat in NPO-serie 'Serial Lover'

Het liefdesleven van dit pasgetrouwde stel wordt heel gauw over een andere boeg gegooid.

Een spannende Franse dramaserie is op weg naar NPO Plus: Serial Lover. De geliefde van een nietsvermoedende vrouw blijkt een schokkend verleden te hebben, dat haar hele leven op zijn kop zet. Binnen twee weken zal de serie uitkomen in Nederland.

De dramaserie, die in première ging op het dramafestival in La Rochelle, is geschreven door Alice Den Broek en geregisseerd door Fred Berthe. De Franse productie is inmiddels aangekocht door de KRO-NCRV en staat op het punt om uit te komen.

Plot


De synopsis van de serie luidt: "Een sluwe man leidt vele verschillende levens - een piloot, een chirurg, een makelaar, een journalist. Hij ontwikkelt een nieuwe persoonlijkheid voor elke identiteit en misleidt experts op elk gebied. Knap, charmant en attent, opgewonden door zijn macht, wordt het bedrog een kunstvorm terwijl hij iedereen om hem heen manipuleert, vooral vrouwen van wie hij steelt. Hoeveel vrouwen zijn er in deze val gelopen?"



De synopsis vervolggt: "Voor de slachtoffers zijn de gevolgen zwaar; ze raken geïsoleerd van hun familie, vernederd en failliet. Ze bundelen hun krachten om de man te confronteren, moeten hun vooroordelen overwinnen en zelfs hun eigen verwoeste levens in gevaar brengen in een poging om dit gevaarlijke roofdier in het nauw te drijven."

Cast en release


In de serie spelen Flora Bonaventura, Helena Nogera, Odile Vuillemin, Elodie Frégé en Jonathan Zacaï de hoofdrollen.

Vanaf 13 juli zal Serial Lover te bingen zijn op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen