search
Deze bloedstollende thriller uit de 90's mag je niet missen bij Netflix

Deze bloedstollende thriller uit de 90's mag je niet missen bij Netflix

'Primal Fear' komt uit 1996 en is volgens velen een thriller die je niet mag missen. Kijk hem nu bij Netflix.

Patricia Koning
De film van regisseur Gregory Hoblit wordt omschreven als ijzersterk, bevat erg goed acteerwerk en als meesterlijk verhaal met een verrassend einde.

Als je van een goede thriller houdt met een sterk verhaal, dan is Primal Fear een film die je zeker gezien moet hebben. Stream de film bij Netflix.

Brute moord


Iemand heeft de aartsbisschop van Chicago op brute wijze vermoord. De politie slaagt er snel in om een hoofdverdachte te identificeren: misdienaar Aaron Stampler, die door agenten wordt opgepakt in de buurt van het plaats delict - onder het bloed. Rick Vail is een bekende advocaat die vrijwillig de verdediging op zich neemt.

De achtervolging van de jongen was live op de televisie te volgen. De ambitieuze Vail hoopt met deze zaak zijn carrière nog een extra boost te geven. De zaak wordt complex als duidelijk wordt dat er, naast de jongen, misschien nog een derde persoon aanwezig was ten tijde van de moord.

Sterke cast


In de film zien we onder anderen Richard Gere, Laura Linney, John Mahoney en Edward Norton. Deze laatste kennen we van films als Glass Onion: A Knives Out Mystery en The Incredible Hulk. In deze film maakte hij zijn filmdebuut door het vertolken van Aaron Stampler en dat deed hij goed.Spannende psychologische thriller


Met een 7.7/10 doet de film het erg goed op IMDb. De critici bij Rotten Tomatoes scoren de film 77%. Het publiek weet de film nog meer te waarderen, zij scoren de film een goede 89%. "Een spannende psychologische thriller rijk aan schimmige dreiging en een gevoel van vertrouwen dat de indrukwekkende cast laat schitteren.", aldus een van de critici.Bij MovieMeter zien we ook een mooie score van 3.7/5 voor de film. ROX weet het volgende over de film te zeggen, "Heerlijke thriller met fantastische climax. Edward Norton in zijn eerste film op zijn best en alweer een sterke film van regisseur Gregory Hoblit. Ik vind zijn films echt goed."

Netflix


Aan alle lovende woorden te zien is dit echt een thriller die je niet mag missen. Kijk hem nu bij Netflix of voeg hem aan je watchlist toe voor een ander moment.

Aanbevolen artikelen