search
Teaser 'What We Do in the Shadows' seizoen 5 belooft komische vampierenavonturen

Teaser 'What We Do in the Shadows' seizoen 5 belooft komische vampierenavonturen

Meer vampierhumor in aankomst in deze mockumentary-serie, te zien bij Disney+.

Mitchell van Vuren
Fans van de hilarische mockumentary-serie What We Do in the Shadows kunnen bijna hun tanden weer in nieuwe afleveringen zetten. Op 13 juli gaat het vijfde seizoen van start, waarvan zojuist een nieuwe teaser is gedeeld.

In het nieuwe seizoen zal volgens de teaser een nieuwe vampier centraal staan met weer veel hilariteit tot gevolg. Het personage heet Guillermo en wordt gespeeld door Harvey Guillén.

Teaser


Op basis van de teaser lijkt het erop dat Guillermo's plannen om een vampier te worden niet helemaal verlopen zoals verwacht. In de video is te zien hoe hij gebeten wordt door een vampier, maar de beet is niet zo keurig als die zou moeten.Bovendien ontdekte Guillermo dat hij afstamt van de vampierjager Van Helsing, wat ook kan verklaren waarom de kleren van een vampier knellen bij hem. Ondertussen beleven de andere personages ook meer dan genoeg avonturen.

Release


De geliefde vampierserie zal met een vijfde seizoen terugkeren op 13 juli bij FX in de VS. Naar verwachting zal het seizoen tevens uitkomen op dezelfde datum bij Disney+.

Aanbevolen artikelen