search
Grootte van de borsten van Lara Croft onderwerp van discussie voor nieuwe 'Tomb Raider'-serie
Series / Nieuws

Grootte van de borsten van Lara Croft onderwerp van discussie voor nieuwe 'Tomb Raider'-serie

Na drie films over Lara Croft, krijgt het beroemde gamepersonage nu haar eigen serie.

[b]Fleabag-bedenker Phoebe Waller-Bridge kan binnenkort wel eens de koningin van de avonturenprojecten worden genoemd. Ze speelt namelijk niet alleen Helena Shaw in Indiana Jones and the Dial of Destiny, maar werkt ook aan een Tomb Raider-serie.


Tijdens een interview met Vanity Fair deze week liet Waller-Bridge weten hoe ver ze gevorderd is met het schrijven van de serie.

Werk aan de winkel


Hoewel werkzaamheden rond de serie stilliggen wegens de schrijversstaking in Hollywood, geeft de actrice/scenarist ons toch een mooie update:

"Mijn ouders waren heel slim door mij mijn eigen ding te laten doen. Ik was een fanatieke gamer, en dat lieten ze gewoon toe. Ik heb echter zelf de PlayStation moeten opbergen om aan schrijven, lezen en andere dingen toe te komen."

Phoebe <3 Lara


Haar liefde voor het personage Lara Croft, dat eerder in live-action werd uitgebeeld door Oscarwinnaars Alicia Vikander en Angelina Jolie, is haar echter bijgebleven:

"Ze had een goede houding en deed wat ze wil. Maar het is wel jammer dat ze haar op een gegeven moment gingen promoten als een sekssymbool."Waller-Bridge is in elk geval van plan iets uitzonderlijks te doen met het personage:

"Als je in deze industrie werkt, moet je meegaan met de trends en er iets mee doen. Er is ruimte om iets heel gevaarlijks te doen met Tomb Raider, en er is zeker een publiek voor. Dat is een geweldige positie om te hebben, een soort Paard van Troje."

Grote of kleine boezem


De uitgesproken Waller-Bridge liet ook iets kwijt over wat we van de boezem van Lara kunnen verwachten in de serie. En dat is een onderwerp waar al flinke discussies over zijn gevoerd:

"Lara onderzoekt tombes en is dus ontzettend fit. Ze moet zich soms door nauwe rotsformaties zien te wurmen. En dat gaat anders met grote borsten dan met kleine borsten."

Tot slot gaf ze aan dat we geen zware politieke boodschappen hoeven te verwachten in de serie:

"Er is niets erger dan een preek terwijl je een feestje is beloofd. Er zijn veel series die de boodschap er wel erg dik bovenop leggen, en dat wordt snel saai."

Het is nog onduidelijk wanneer de geplande Tomb Raider-serie moet verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen