search
Wanneer kunnen we 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' bij Disney+ streamen
Films / Nieuws

Wanneer kunnen we 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' bij Disney+ streamen

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' is momenteel bezig aan zijn exclusieve bioscooprelease. 'Indiana Jones 5' is een van de meest verwachte films van de zomer.

De laatste film van Harrison Ford als Indiana Jones debuteert momenteel in de bioscoop. Hier kan je lezen wanneer de film verwacht wordt op Disney+.

In de vijfde film van de franchise zien we opnieuw Harrison Ford als Indiana Jones. Deze film is bedoeld als zijn laatste optreden als het iconische personage. Met James Mangold als regisseur van de film, wordt Indiana Jones 5 de eerste film die niet door Steven Spielberg is geregisseerd.

Wanneer kunnen we de film streamen?


De timing varieert vaak afhankelijk van de grootte van de film in kwestie. Door het enorme budget van Indiana Jones 5 heeft de film een lange bioscooprun nodig om de meeste kans te krijgen om een ​​echte kaskraker te worden. Daarom is een mogelijk tijdschema voor oktober 2023 voor de releasedatum van Indiana Jones 5 op Disney+ het meest waarschijnlijk.

Dit zou de vijfde Indiana Jones-film een ​​exclusieve theatrale run van drie maanden geven. Als we bijvoorbeeld kijken naar Ant-Man 3 dan zien we dat Disney+ een vergelijkbare tijdlijn aanhield. Hoe beter de film het doet aan de kassa's, hoe langer de theatrale run kan duren.

Bij Avatar: The Way of Water zagen we dat de film zes maanden kreeg om van de bioscopen naar Disney+ te komen. Als Indiana Jones 5 een kaskraker blijkt te zijn, kunnen Disney+ en Lucasfilm nog wat langer wachten op de streaming-release.Over de film


Het is 1969 en de Amerikaanse archeoloog en avonturier Indiana Jones leidt zijn leven tegen de achtergrond van de ruimtewedloop. Hij is ongerust over het feit dat de Amerikaanse regering voormalige vijanden heeft ingelijfd om de Sovjet-Unie te helpen verslaan in de wedstrijd om de ruimte.Zijn petekind, Helena, vergezelt hem op zijn reis. Ondertussen wil Voller, een NASA-lid en ex-Nazi die betrokken was bij het maanlandingsprogramma, de wereld naar eigen inzicht verbeteren.

Naast Ford zien we in deze vijfde film in de franchise onder meer Karen Allen, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies en Toby Jones.

Digitale beschikbaarheid


Indiana Jones 5 zou in september 2023 digitaal beschikbaar kunnen zijn. Andere films zoals Ant-Man 3 en Guardians of the Galaxy 3 hadden beide een digitale release datum van ongeveer twee maanden na de bioscooprelease.

Dat zou betekenen dat Indiana Jones 5 in september 2023 digitaal wordt uitgebracht, mogelijk gevolgd door een Disney+ lancering een maand later.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen