search
Deze drie series scoren allemaal 100% op Rotten Tomatoes zonder zwakke seizoenen
Series / Nieuws

Deze drie series scoren allemaal 100% op Rotten Tomatoes zonder zwakke seizoenen

Deze series zijn te streamen en hebben zonder uitzondering uitsluitend sterke seizoenen.

The Bear is een komedieserie die na een succesvol eerste seizoen tevens een sterk tweede seizoen heeft neergezet. Er zijn echter meerdere series die dit klaargespeeld hebben.

Hieronder lees je over drie hooggewaarderde series. Voor al hun seizoenen geeft Rotten Tomatoes een ijzersterke 100%.

Los Espookys


Deze hilarische fantasyserie is Spaanstalig en gaat over drie vrienden met een bijzonder bedrijf. Renaldo (Bernardo Velasco), Andrés (Julio Torres) en Úrsula (Cassandra Ciangherotti) hebben stuk voor stuk een enorme liefde voor horror.

Op een dag wordt het drietal ingehuurd door een oudere priester die hen verzoekt om een namaak-exorcisme in elkaar te zetten. Hij heeft namelijk concurrentie van een jonge nieuwe priester en hoopt middels een spectaculair 'exorcisme' een wit voetje te halen bij zijn parochie. Het drietal begint hun eigen bedrijf in horror-illusies, genaamd Los Espookys. Jammer genoeg is de serie na twee seizoenen gecanceld.

Kijk hier.



Fleabag


Deze serie is van de hand van Phoebe Waller-Bridge, die tevens de titulaire hoofdpersoon speelt. Fleabag is een jonge vrouw die zich een weg door het leven slaat. Dat zij hierbij nogal de kluts kwijt is, is haarzelf ook meer dan duidelijk. Gaandeweg komt Fleabag erachter wat haar nu eigenlijk dwarszit en krijgt zij meer inzicht in zichzelf. De serie heeft dus ook een serieuze kant maar wordt nooit deprimerend. Waller-Bridge gaf destijds aan dat twee seizoenen afdoende was om Fleabag's verhaal te vertellen en dat een derde seizoen om die reden onnodig was.

Kijk hier.



Hacks


Deborah (Jean Smart) is een komiek in Las Vegas wier carrière bergafwaarts gaat. Eigenlijk heeft zij haar beste tijd gehad totdat zij Ava (Hannah Einbinder) als schrijver krijgt. Ava is haar baan en haar reputatie kwijt als gevolg van een bepaalde Tweet, naast het feit dat zij bekendstaat als onmogelijk om mee te werken. De samenwerking tussen de twee personages verloopt zoals je zou verwachten, hetgeen de nodige komische taferelen oplevert. Hacks is vernieuwd voor een derde seizoen.

Kijk hier.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen