search
Ontdek deze succesvolle psychologische thriller op Netflix
Films / Nieuws

Ontdek deze succesvolle psychologische thriller op Netflix

De thriller uit 2014 van regisseur David Fincher kan je vanaf zaterdag 1 juli streamen bij Netflix. Voeg hem snel toe aan je watchlist.

De film is gebaseerd op het boek met dezelfde naam van Gillian Flynn, voor de film is zij ook verantwoordelijk geweest voor het scenario.

Rosamund Pike vertolkt een van de hoofdrollen in de film. Zij was voor deze rol genomineerd voor een Oscar voor vrouw in de hoofdrol maar wist de Oscar alleen niet te verzilveren.

Sterke cast


Naast Pike zien we in de andere grote rol in de film Ben Affleck. De cast wordt verder versterkt door Neil Patrick Harris, Tyler Perry, Carrie Coon, Kim Dickens, Patrick Fugit en David Clennon.

Synopsis


Nick en Amy willen hun vijfjarig jubileum vieren. Op de ochtend van de dag zelf krijgt Nick twijfels over zijn relatie en gaat hij naar zijn zus voor advies. Wanneer hij later op de dag terugkomt, is zijn vrouw spoorloos verdwenen.

Onder druk van de politie en de grote media aandacht ontstaan er steeds meer scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van hun perfecte huwelijk. Hierdoor en andere leugens en bedrog gaat iedereen zich steeds meer afvragen of Nick zelf zijn vrouw niet heeft laten verdwijnen.Een favoriet uit 2014 voor velen


De film weet een hele mooie 8.1/10 te scoren op IMdb. Op Rotten Tomatoes zijn de critici en het publiek het met elkaar eens en scoren ze de film samen een goede 88%. "Door gebruik te maken van scherpe cinematografie, sfeervol geluidsontwerp en een ongelooflijk effectieve score, slaagt Fincher erin om veel van deze ambachten te gebruiken om een ​​boeiend uitgangspunt te creëren dat een intrigerend thematisch inzicht verkoopt.", aldus een van de critici.

Netflix


Gone Girl is een film die je zeker niet mag missen. Stream de film vanaf zaterdag 1 juli bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen