search
Hoe 'Secret Invasion' een enorme impact heeft op de Mutiverse Saga (en niemand heeft het door)
Series / Nieuws

Hoe 'Secret Invasion' een enorme impact heeft op de Mutiverse Saga (en niemand heeft het door)

Heel veel Marvel-fans gaan de grootste twist in het MCU tot nu toe missen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er gebeurt heel veel in Secret Invasion. Zo kreeg de serie al de meest bloederige scène tot nu toe, maar onthult het ook belangrijke informatie over de Skrulls. Veel fans zullen dit echter gaan missen, aangezien Secret Invasion niet echt een groot succes is.

Secret Invasion heeft in aflevering 2 één van de grootste wendingen van de Multiverse Saga onthuld. De serie markeert een groot verschil voor Marvel Studios, aangezien Secret Invasion heel anders is aangepakt.

De grote wending


Aflevering 2, Promises, focuste zich meer op het persoonlijke leven van Nick Fury en plaagde zelfs dat er een Super Skrull gecreëerd was.Er werd ook aan Fury onthuld dat er een miljoen Skrulls op aarde rondlopen. Zij zijn hier gekomen na de Kree-Skrull-oorlog die de thuisplaneet van de Skrulls, Skrullos, vernietigde. Deze informatie zou voor altijd de Multiverse Saga van het MCU kunnen veranderen.

Wat betekent dit?


De bevolking is op dit moment iets meer dan 8 miljard, wat zou betekenen dat één op de achtduizend mensen eigenlijk een Skrull is. Politieke leiders, journalisten, hooggeleerden en nog veel meer kunnen in principe dus een Skrull zijn.

Helaas gaan veel fans deze informatie missen, aangezien de kijkcijfers van Secret Invasion erg laag zijn.

Bekijk hieronder de breakdown van aflevering 2 en stream Secret Invasion op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen