search
Hoe is het nu toch met Mark-Paul Gosselaar die hosselaar 'Zack Morris' speelt in 'Saved by the Bell'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met Mark-Paul Gosselaar die hosselaar 'Zack Morris' speelt in 'Saved by the Bell'?

Mark-Paul Gosselaar speelde de rol van 'Zack Morris' in de hitserie 'Saved by the Bell'.

Saved by the Bell was een grote hitserie van 1989 tot en met 1992. In de serie werd een groep van zes studenten op de 'Bay Side High School' gevolgd. Hoofdrolspeler van de serie was Mark-Paul Gosselaar die de rol van 'hosselaar' Zack Morris speelde.

Zack Morris is een fictief personage dat in de serie bekend staat om zijn grote desinteresse voor school, maar die stiekem hartstikke slim is. Hij is ook degene die in zijn vriendengroep zorgt dat de dingen voor elkaar komen.

Mark-Paul Gosselaar


Gosselaar was al jong actief als acteur, zo had hij kleine rollen in de series Punky Brewster en Charles in Charge. De rol in Saved by the Bell was zijn grote doorbraak als acteur. De serie kreeg overigens nog twee minder succesvolle films en spin-offs (ook nog zeer recent) waaraan Gosselaar allemaal meedeed.

Gosselaar is verder bekend van hoofdrollen in NYPD Blue en Franklin & Bash.

Privé-leven


Gosselaar kende vooral in de tijd dat hij superpopulair was een roerig liefdesleven. Hij heeft zelf aangegeven destijds gedated te hebben met de voornaamste dames uit de cast van Saved by the Bell, te weten Lark Voorhies, Tiffani Amber Thiessen en Elizabeth Berkley.



Hij trouwde uiteindelijk met Liisa Ann Russell en ze kregen samen twee kinderen. Na een scheiding trouwde hij in 2012 met Catriona McGinn. Ook zij kregen samen twee kinderen.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen