search
HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen ´Young Sheldon´
Series / Nieuws

HBO Max komt deze week met 6 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen ´Young Sheldon´

Deze week zie je op HBO Max de bekende hits en kun je ongegeneerd gaan bingen.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Young Sheldon (seizoen 6)Verschijnt op: 1 juli
Genre: Komedie / Drama
Kijk op: HBO Max

Synopsis: De serie speelt zich af voorafgaand aan de Big Bang Theory en volgt de jonge Sheldon Cooper die naar de middelbare school gaat en probeert zijn weg te vinden in de wereld om hem heen.

The Righteous Gemstones (seizoen 3 - aflevering 4)Verschijnt op: 3 juli
Genre: Komedie / Drama
Kijk op HBO Max

Synopsis: Danny McBride keert terug naar HBO in een nieuwe komedie die draait om een wereldberoemde televisie-evangelistengezin met een lange traditie van opstandigheid, hebzucht en liefdadigheidswerk, dit alles in naam van onze lieve heer Jezus Christus.

And Just Like That… (seizoen 2 - aflevering 4)Verschijnt op: 7 juli
Genre: Komedie / Drama / Romantiek
Kijk op HBO Max

Synopsis: In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

Overige series nieuw op HBO MaxHieronder de overige series die deze week op HBO Max verschijnen.

1 juli: Summer Camp Island (seizoen 5) - Animatie / Kort / Avontuur - Oscar en Hedgehog zijn zojuist afgeleverd bij Zomerkamp in Maine. Zodra de ouders het eiland verlaten, gebeuren er de vreemdste dingen.

3 juli: The Idol (seizoen 1 - aflevering 5) - Drama - Na een zenuwinzinking in de weg kwam van Jocelyn's laatste tour, is ze vastberaden om haar rechtmatige status als grootste en meest sexy popster in Amerika te claimen. Haar passie wordt nieuw leven ingeblazen door Tedros, een expert in het nachtleven.

6 juli: Shaun White: The Last Run (seizoen 1) - Documentaire / Biografie / Sport - Aan de hand van persoonlijke archiefbeelden en interviews van de drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar wordt in Shaun White: The Last Run het onvertelde verhaal onthult van hoe een kind geboren met een aangeboren hartaandoening een van 's werelds grootste atleten aller tijden werd in zowel het schaatsen als het snowboarden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen