search
Jude Law over zijn mysterieuze personage in 'Star Wars: Skeleton Crew'

Jude Law over zijn mysterieuze personage in 'Star Wars: Skeleton Crew'

Nu de nieuwe Star Wars-spinoff eraan komt, licht Jude Law een tipje van de sluier op.

Valeria Milić
De nieuwe serie in de wereld van Star Wars speelt zich in dezelfde tijd af als The Mandalorian en Ahsoka. De opnames zijn in januari van dit jaar afgerond, en Disney+ heeft aangekondigd dat we Star Wars: Skeleton Crew dit jaar nog te zien krijgen.

We weten voorlopig alleen dat de hoofdpersonages vier kinderen zijn. Jude Law vertelde onlangs in een gesprek met Entertainment Weekly echter wat meer over de serie.

Duister en angstaanjagend


Over zijn rol zei Law het volgende: "Ik kan je niet teveel vertellen, behalve dat hij nogal tegenstrijdig is. De kinderen ontmoeten hem op hun reis, en we zien hem dus door hun ogen".

"Hij is een beetje zoals de omgeving zelf: soms is hij zorgzaam, maar op andere momenten een duister en zelfs angstaanjagend persoon. Ik kan me voorstellen dat een 11-jarige de wereld zelf als tegenstrijdig ervaart," aldus Law.

Op zichzelf aangewezen


Star Wars: Skeleton Crew gaat over vier kinderen die op hun thuisplaneet een schokkende ontdekking doen. Aangezien ze op zichzelf zijn aangewezen besluiten ze het heft in eigen handen te nemen.

Laws personage heeft weliswaar een connectie met de Force, maar een Jedi is hij niet. De kinderen zijn ongeveer 11 jaar oud en hebben een volwassene nodig om hen te begeleiden. Het is echter nog maar de vraag of deze onbekende hun vriend of vijand is.

Star Wars: Skeleton Crew wordt in de loop van 2023 verwacht op Disney+.

Aanbevolen artikelen