search
Gloednieuwe afleveringen 'Secret Invasion' en meer: wat staat er op het programma van Disney+ deze week?
Series / Nieuws

Gloednieuwe afleveringen 'Secret Invasion' en meer: wat staat er op het programma van Disney+ deze week?

Het belooft weer een flink aangrijpende en spannende week te worden op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.



Secret Invasion (seizoen 1 - aflevering 3)



Verschijnt op: 5 juli
Genre: Actie / Avontuur / Drama
Kijk op Disney+

Synopsis: In deze nieuwe Marvel Studios-serie, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een geheime invasie van de aarde, door een groep van gedaanteveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-Invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.





The Resident (seizoen 6 - aflevering 9-10)



Verschijnt op: 5 juli
Genre: Drama
Kijk op: Disney+

Synopsis: The Resident is een sterke ziekenhuisserie die draait om de laatste opleidingsjaren van een jonge arts, waarbij de ware toedracht wordt getoond over hoe het eraan toegaat - de mooie en de nare zaken - in ziekenhuizen in het hele land.





The Kardashians (seizoen 3 - aflevering 7)



Verschijnt op: 6 juli
Genre: Reality-TV
Kijk op: Disney+

Synopsis: In deze gloednieuwe serie over de bekende, populaire familie krijg je volledige toegang tot hun leven. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie laten de camera's weer toe om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.





Overige series nieuw op Disney+



Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

5 juli: Pandora: Beneath the Paradise (seizoen 1 - aflevering 14) - Actie / Drama / Thriller - Hong Tae-ra leeft een leven waar iedereen jaloers op is, met een perfecte echtgenoot en een prachtige dochter. Haar leven raakt echter overhoop als ze plots geconfronteerd wordt met onderdrukte herinneringen.

5 juli: Will Trent (seizoen 1 - aflevering 13) - Criminaliteit / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

5 juli: The Clearing (seizoen 1 - aflevering 8) - Drama / Mysterie / Thriller - Als een plaatselijk meisje vermist wordt, moet een vrouw haar oude jeugdtrauma's confronteren.

5 juli: True Lies (seizoen 1 - aflevering 12) - Actie / Avontuur / Komedie - Het leven van een onbevredigde huisvrouw uit een voorstad raakt volledig op zijn kop als ze ontdekt dat haar saaie en onopmerkelijke computerconsultant van een echtgenoot een zeer vaardig internationaal spion blijkt te zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen