search
Verwachtingen voor Seizoen 3 'The Witcher': Nog meer duisternis en spanning dan het eerste deel
Series / Nieuws

Verwachtingen voor Seizoen 3 'The Witcher': Nog meer duisternis en spanning dan het eerste deel

Netflix besloot dit seizoen in twee delen te brengen, en de spanning loopt op!

Kijkers van Netflix zijn meestal gewend dat een serie in zijn geheel op de streamingdienst wordt gezet. Zo ook bij The Witcher. Nu dit seizoen in twee delen wordt gepresenteerd belooft het tweede deel aanzienlijk duisterder te worden.

Zowel in de boeken, games en de verfilming van Netflix ging The Witcher altijd wel over Geralt of Rivia die zijn best doet om Ciri van het kwaad te beschermen. Het zou zomaar kunnen dat dat in het tweede deel verandert.

Alle castleden eensgezind


Eind van deze maand wordt het tweede deel van seizoen drie online gezet en ter promotie werd een aantal castleden gevraagd naar wat zij van het einde van het seizoen vinden. Veel waren het over één ding absoluut eens.

Superlatieven als "Verontrustend", "Chaos" en "Verwoestend" komen voorbij. Het wordt volgens hen hartverscheurend en actrice Cassie Clare heeft zich zelfs hardop afgevraagd "Hoe kan je dit doen?".

Flinke kluif voor Ciri


Fans van de serie zullen weten dat Ciri al seizoenen lang achtervolgd wordt door duistere krachten die haar, en haar gaven, willen misbruiken om zelf machtiger te worden. De vraag is of Geralt het dit seizoen kan voorkomen.



Vanaf 27 juli wordt het tweede deel van het derde seizoen The Witcher online gezet. Kijk tot die tijd alle afleveringen op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen