search
Waarom Sarah Jessica Parker niet naakt ging voor 'Sex and the City'
Series / Nieuws

Waarom Sarah Jessica Parker niet naakt ging voor 'Sex and the City'

Sarah Jessica Parker was heel verlegen toen ze Sex and the City filmde.

Hoewel de titel veel doet vermoeden, was Sarah Jessica Parker nooit helemaal naakt voor Sex and the City. De actrice heeft onlangs de reden hiervoor onthuld en deze is eigenlijk heel erg simpel.

De komedie Sex and the City volgt het leven van vier vrouwen die in hartje New York wonen aan het eind van de jaren 90 en begin jaren 2000. De serie gaf een interessante kijk op de actuele onderwerpen van die tijd.

De hoofdrol


Sarah Jessica Parker speelde Carrie Bradshaw, het hoofdpersonage van Sex and the City. Al snel werd duidelijk dat Parker niet geïnteresseerd was in naaktscènes voor de serie.

Parker legde onlangs in een interview met The Howard Stern Show uit waarom dit precies was. Ze zei: "Ik voelde me er niet op mijn gemak bij. Ik was verlegen." Gelukkig steunde schrijver Darren Star haar beslissing.

De oplossing


En dat was dat, Parker hoefde geen naaktscènes te doen en deze werden aan andere acteurs gegeven die er wel comfortabel bij waren. Parker keek zeker niet neer op deze scènes en "bewonderde" zelfs de acteurs die het wel deden.

Bekijk hieronder het interview en stream Sex and the City op HBO Max.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen