Van plan om te stoppen met 'The Witcher' na Henry Cavills exit? Dit is wat je zal missen

Er zijn een aantal interessante momenten die we waarschijnlijk gaan zien in de volgende seizoenen van 'The Witcher', maar dan wel met Liam Hemsworth als Geralt.

Nina Beerendonk, 02-07-2023 15:27

Seizoen 3 van The Witcher is het laatste seizoen van Henry Cavill als Geralt of Rivia. Sommige mensen hebben besloten na dit seizoen niet meer te kijken, maar er valt nog veel te vertellen over het verhaal van deze beroemde Witcher. Hier lees je een greep uit de momenten die we nog gaan zien in de serie.
Vanaf seizoen 4 van The Witcher zal Liam Hemsworth Geralt spelen. Hoewel het begrijpelijk is dat veel kijkers The Witcher na seizoen 3 zullen opgeven, is er als we van de boeken uitgaan nog steeds veel te vertellen in het verhaal van Geralt.

Geralt en Ciri worden weer gescheiden

Geralt en Ciri brachten eindelijk meer tijd samen door in seizoen 3, maar de Thanedd Coup en andere gebeurtenissen scheiden hen weer in de boeken. Ciri vlucht tijdens de Thanedd-coup en zoekt haar toevlucht bij de Tower of Gulls, maar ze wordt gevolgd door Vilgefortz en Geralt.

Ciri voegt zich dan bij de Rats terwijl Geralt herstelt bij Brokilon, maar hij is van plan te vertrekken en op zoek te gaan naar Ciri. Als hij eenmaal hersteld is, vervolgt Geralt zijn zoektocht naar Ciri, en gedurende deze tijd wordt hij ook gescheiden van Yennefer.

Geralt vormt een nieuw team

Na zijn herstel zetten Geralt en Jaskier de zoektocht voort en onderweg ontmoeten ze nieuwe bondgenoten. Te beginnen met Milva, een deskundige boogschutter; Cahir, die Geralt en zijn gezelschap achtervolgde en zich bij hen voegt dankzij Milva; Regis, een vampier met nuttige medische vaardigheden; en Angoulême, een voormalig lid van een bende die Geralt moest vermoorden.


Ook ontmoet Geralt een personage dat het publiek kent uit The Witcher: Blood Origin, namelijk Avallac'h, een elf die tussen werelden kan reizen. Avallac'h vertelt Geralt over de Ithlinne-profetie (de reden dat Francesca en haar mensen achter Ciri aan gaan). Ook vertelt hij Geralt dat hij Ciri niet moet zoeken, want wat voorbestemd is, zal hoe dan ook gebeuren, maar Geralt luistert niet en blijft vastbesloten om Ciri te vinden.

Affaire met Fringilla

Hoewel Geralt en Yennefer het hoofdpaar zijn in de boeken, hadden beide personages ook andere relaties. Een van de vreemdste affaires van Geralt was met niemand minder dan Fringilla, in de roman The Lady of the Lake. Op dat moment is zij lid van The Lodge of Sorceresses en haar missie is om Geralt ervan te weerhouden Yennefer en Ciri op te zoeken, zodat The Lodge Ciri als eerste kan vinden.


Het is natuurlijk maar de vraag of de serie al deze momenten ook echt over zal nemen uit de boeken, maar qua verhaal is er in ieder geval genoeg potentieel. Bekijk seizoen 3 deel 1 van The Witcher nu op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Henry Cavill, Liam Hemsworth, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Explosieve trailer actiehit 'Sleepers' seizoen 2

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader