search
Deze sensuele thriller zet de Netflix Top 10 in vuur en vlam

Deze sensuele thriller zet de Netflix Top 10 in vuur en vlam

Netflix omschrijft de mysterieuze thriller onder meer als sensueel en spannend. Velen zijn het daar mee eens want de film zie je nu terug in de Netflix Top 10 op de tweede plek.

Patricia Koning
Heatwave uit 2022 komt van de hand van regisseur Ernie Barbarash en pakt nu de tweede positie in de Netflix Top 10.

Barbarash kennen we ook van horrorfilms als Cube en Cube Zero. Daarnaast heeft hij veel succes gehad met de film American Psycho.

Duistere wending


Claire, een jonge en ambitieuze vrouw, lijkt alles goed op orde te hebben. Een mooie functie bij een vastgoedmakelaar, ze heeft de leiding over een groot project en een nieuwe liefde.

Haar leven neemt echter een duistere wending wanneer ze erachter komt dat ze valt voor de vrouw van haar baas. Terwijl Claire vecht om zichzelf te verdedigen, komen duistere motieven die verband houden met haar verleden aan het licht.

Cast


In Heatwave zien we Kat Graham (The Vampire Diaries), Merritt Patterson (The Royals), Sebastian Roché (Genral Hospital), Cardi Wong (Are You Afraid of the Dark?) en Roger Cross (Coronor).Net voldoende


De film pakt op IMDb een magere score van 5.1/10. AniSter zegt het volgende over de film op MovieMeter, "Het had een interessante film kunnen zijn als er betere acteerprestaties waren geleverd. Zoals het nu is uitgevoerd, komt alles goedkoop en amateuristisch over. Jammer van het plot, want dat was redelijk boeiend. Zeker wat de twists richting het einde betrof. Als geheel nét voldoende voor mij, maar dan ook net."

Op Netflix


Wil je zelf kijken of de film tegenvalt of misschien toch wel beter is dan wat je verwacht? Kijk de film bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.

Aanbevolen artikelen