search
Wat staat ons te wachten in seizoen 2 van 'Wednesday'? Een overzicht van wat we tot nu toe weten
Series / Nieuws

Wat staat ons te wachten in seizoen 2 van 'Wednesday'? Een overzicht van wat we tot nu toe weten

Na het succes van het eerste seizoen rijst de vraag wat we in het tweede seizoen kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van Wednesday was voor Netflix een regelrecht succes. Het tweede seizoen werd tot vreugde van de fans binnen zeer korte tijd besteld en dit is wat er tot nu toe over bekend is.

Dat Wednesday een succes is blijkt wel uit dat de serie momenteel de meest bekeken Engelstalige serie is op Netflix aller tijden. Het heeft in korte tijd het vierde seizoen van de hitserie Stranger Things ingehaald.

Nieuwe Addams-leden en meer horror


Volgens hoofdrolspeelster Jenna Ortega zullen in het tweede seizoen een of meerdere leden uit de Addams-familie hun intrede doen. Het is nog niet precies bekend wie dit zal zijn, maar volgens geruchten gaat het om Grandmama Addams.

Ook krijgt Ortega meer te zeggen als producent in seizoen twee en een van de aspecten die ze meer naar voren wil laten komen is dat van de horror. Het moet een stuk donkerder worden en er komt geen liefdesinteresse voor haar personage.

Wanneer kunnen we seizoen 2 verwachten?


Mocht het tweede seizoen dezelfde hoeveelheid tijd in beslag nemen zal het ongeveer 12 tot 14 maanden aan filmen en post-productie duren, en zal de première hoogstwaarschijnlijk eind 2024 zijn. Productie begint in de herfst van dit jaar.



Kijk nu alle afleveringen van Wednesday op Netflix.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen