search

Ons nieuws van maandag 3 juli 2023

Hoe is het nu toch met Tiffani Amber Thiessen die de charmante 'Kelly Kapowski' speelde in 'Saved by the Bell'?
Series / Featured

Hoe is het nu toch met Tiffani Amber Thiessen die de charmante 'Kelly Kapowski' speelde in 'Saved by the Bell'?

Tiffani Amber Thiessen speelde Kelly Kapowski in 'Saved by the Bell'.

In de jaren '90 veroverde Tiffani Amber Thiessen de harten van vele kijkers als de charmante Kelly Kapowski in de populaire Amerikaanse sitcom Saved by the Bell.

De serie die liep van 1989 tot 1993, volgde het leven van een groep tieners op de Bayside High School.

Kelly Kapowski


Kelly Kapowski was het populaire meisje naast de hoofdpersoon, Zack Morris. Kelly was erg populair vanwege haar uiterlijk, vriendelijkheid, intelligentie en stijlvolle kledingkeuzes.

Kelly was niet alleen populair in de serie maar ook werd daarbij ook zeer populair bij de fans en vele jongeren hadden posters van haar hangen in hun slaapkamers.

Tiffani Amber Thiessen


Tiffani Amber Thiessen is geboren op 23 januari 1974 in Long Beach, Californië. Ze begon als model waarna ze haar weg vond naar televisie en film.

Na haar succes in Saved by the Bell zette Thiessen haar acteercarrière voort met andere opmerkelijke rollen.

BH 90210


Ze speelde Valerie Malone in de populaire tv-serie Beverly Hills 90210 en had ze ook een langdurige rol als Elizabeth Burke in de politieserie White Collar.

Ook speelde ze, net als veel van de andere castleden, in de nodige opvolgers van Saved by the Bell, waarvan de laatste serie in 2020 is uitgezonden.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram


Persoonlijk leven


Naast haar professionele leven heeft Tiffani Amber Thiessen momenteel ook een gelukkig persoonlijk leven. Ze trouwde in 2005 met acteur Brady Smith en samen hebben ze twee kinderen, een dochter en een zoon.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kan 'Bridgerton' dit probleem oplossen in seizoen 3?
Series / Nieuws

Kan 'Bridgerton' dit probleem oplossen in seizoen 3?

'Bridgerton' heeft momenteel een probleem, dat in seizoen 3 opgelost kan worden.

Het kostuumdrama Bridgerton wist met zijn eerste seizoen een wereldwijd publiek te fascineren met zijn weelderige setting en romantische verhaallijnen. Er is echter al een tijdje een probleem dat op de loer ligt, wat het aankomende derde seizoen zou kunnen oplossen.

Bridgerton is geïnspireerd op de boeken van Julia Quinn. De serie volgt de levens en liefdes van de Bridgerton-kinderen op alfabetische volgorde. De Bridgertons zijn een rijke familie van landeigenaren die in adellijke kringen zijn getrouwd, ook al behoren ze niet tot de aristocratie.

Uitdaging


Aangezien het verhaal om een gehele familie draait, is het vertalen van de vele personages van de boeken naar de serie nogal een uitdaging. Ieder boek kan ingaan op één van de levens van de Bridgerton-kinderen, terwijl andere personages ook aanwezig blijven. In de serie is dit wat lastiger, omdat er minder ruimte is en dit verwarrend kan worden.

Het is moeilijk om een grote cast te behouden en tegelijkertijd elk personage genoeg aandacht te geven. Gelukkig lijkt de serie daar een weg in te hebben gevonden, die wordt voortgezet in seizoen 3. Ieder seizoen wordt er namelijk gefocust op één kind uit de familie en worden de andere personages naar de achtergrond verschoven.

Eigen identiteit


Hoewel de personages in ieder boek aanwezig zijn, is dat in de serie niet het geval. Vooral in seizoen 3 zullen we minder personages terug zien keren uit de vorige seizoenen. Daphne en Simon zijn bijvoorbeeld helemaal niet aanwezig in dit seizoen.Francesca, Gregory en Hyacinth, die momenteel op de achtergrond van het sociale leven van het gezin staan, worden vaak alleen maar gezien als 'de jongere Bridgertons'. Ze hebben nog niet echt een eigen identiteit. Wanneer hun oudere broers en zussen hun verhalen gehad hebben, zullen zij echter naar de voorgrond komen.

Afscheid


Het probleem hiermee is echter dat we helemaal nog geen binding hebben met de personages wanneer hun eigen seizoen begint. Dat was vorig jaar te merken, toen veel fans teleurgesteld waren dat het seizoen over Anthony ging. Het publiek kende hem nog niet goed, dus wisten ze niet wat ze konden verwachten.De schrijvers zouden dus beter alvast een kleine focus kunnen leggen op het personage dat in het volgende seizoen aan bod moet komen. Voor seizoen 3 lijkt dit al beter het geval te zijn. Het concept van de serie betekent nou eenmaal dat we afscheid moeten nemen van favoriete personages en ieder seizoen open moeten staan voor een nieuw verhaal. Bekijk Bridgerton op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze schokkende scène uit 'Secret Invasion' werd 9 jaar geleden al aangekondigd
Series / Nieuws

Deze schokkende scène uit 'Secret Invasion' werd 9 jaar geleden al aangekondigd

De brute ontknoping van de eerste episode kwam niet uit het niets.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste Marvel-serie Secret Invasion is momenteel in volle gang. Deze week kunnen fans alweer de derde episode gaan bekijken. Ondanks dat is er nog volop discussie over de eerste episode.

Een van de meest besproken momenten was de finale van de eerste episode. Daarin vond een enorme bomaanslag plaats in Moskou, die onder andere het leven kostte aan Maria Hill, het personage gespeeld door Cobie Smulders.

Captain America


De bomaanslag kwam niet uit het niets. Sterker nog, hij werd in een eerdere Marvel-film al aangekondigd. Daarvoor moeten we terug naar het jaar 2014, toen Captain America: The Winter Soldier uitkwam.

Het personage Alexander Pierce, gespeeld door Robert Redford, zei tegen Nick Fury dat het slechts een kwestie van tijd was voor er een 'dirty bomb' zou ontploffen in Moskou.

HYDRA


Pierce sprak de woorden tegen Nick Fury kort nadat hij ontmaskerd was als lid van HYDRA, de terroristische organisatie die S.H.I.E.L.D infiltreerde. De scène in kwestie kun je hieronder bekijken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dave Filoni was eerst tegen Baby Yoda in 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Dave Filoni was eerst tegen Baby Yoda in 'The Mandalorian'

Het onwijs populaire Star Wars: The Mandalorian-personage Grogu was bijna helemaal geen onderdeel geweest van de serie!

Sinds de release van de eerste aflevering van The Mandalorian op Disney Plus. Is er bijna geen populairder personage op tv geweest dan Grogu, beter bekend als Baby Yoda.

Maar het had niet veel gescheeld of hij was helemaal niet in de serie voorgekomen. Tijdens een aflevering van Disney Gallery – Star Wars: The Mandalorian - waarbij we achter de schermen gaan van de tv-serie - heeft Dave Filoni het erover.

Grogu in The Mandalorian


Dave Filoni, samen met Jon Favreau het brein achter de serie The Mandalorian, vroeg zich in eerste instantie af waarom een figuur zoals Grogu in de serie thuis zou horen.

"Weet je, in het eerste seizoen wilde Jon een Baby Yoda maken. Ik had zoiets van: 'Wat? Waarom? Waarom zouden we dit doen? Dat klinkt niet als een goed idee.''

"Maar je zet die aanvankelijke angst opzij en je zegt: 'Oké, laten we dit echt onderzoeken.' En ik dacht: 'Jon, als je dit gaat doen, zal ik je steunen. Omdat ik weet dat Yoda een van George's favoriete personages is en we dit niet kunnen verknoeien.'"

En inmiddels kunnen we wel concluderen dat ze het zeker niet verknoeid hebben. Baby Yoda, of Grogu, is een van de sterren van de show.The Mandalorian seizoen 4


Het derde seizoen van The Mandalorian werd een stuk minder positief ontvangen dan de voorgaande seizoenen. Er is dus werk aan de winkel voor de productie van seizoen 4, waar momenteel al hard aan gewerkt wordt.

Een tijdje geleden gaven Filoni en Favreau aan dat de scenario's voor seizoen 4 al allemaal geschreven zijn. Een release ergens in 2024 lijkt voor de hand te liggen.

The Mandalorian is nu te bekijken op Disney Plus.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Apple TV+ cancelt weer bruut een serie na het allereerste seizoen
Series / Nieuws

Apple TV+ cancelt weer bruut een serie na het allereerste seizoen

Apple TV+ heeft wederom besloten om de stekker uit een serie te trekken na het allereerste seizoen.

Apple TV+ heeft aangekondigd dat er geen nieuw seizoen van High Desert zal komen en dat ze de serie officieel hebben geannuleerd.

In de komedieserie volgen we het leven van Peggy in het kleine woestijnstadje Yucca Valley in Californië. Peggy, vertolkt door Patricia Arquette, is een verslaafde die probeert om haar leven opnieuw op te bouwen door een privédetective te worden nadat ze is verhuisd.

High Desert geannuleerd


Via een bericht op Instagram laat Arquette weten dat "het balen is" dat Apple TV+ heeft besloten om de stekker uit de serie te trekken. Bekijk haar post hieronder.

Bekijk op instagram


Er zal dus geen tweede seizoen komen. Het nieuws van de cancelling kwam slechts 10 dagen na de finale van het eerste seizoen, dat op 21 juni in première ging.

Verdriet


In de video deelt Arquette haar liefde voor de serie, de hele crew en het personage dat ze mocht spelen.

Daarnaast drukt ze haar teleurstelling uit dat er geen nieuw seizoen zal komen. Ze zegt: "Je kunt niet altijd alles hebben. Het is jammer, maar ja… pech."Bekijk het eerste seizoen terug op Apple TV+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hint naar groot nieuws over het derde seizoen van 'Warrior Nun'
Series / Nieuws

Hint naar groot nieuws over het derde seizoen van 'Warrior Nun'

Fans van Warrior Nun krijgen na een maandenlange strijd eindelijk goed nieuws.

Fans van Warrior Nun hebben maandenlang gestreden om hun favoriete serie te redden. Met #SaveWarriorNun hebben ze veel aandacht getrokken voor de serie en nu is er eindelijk goed nieuws.

Warrior Nun werd eind vorig jaar na het tweede seizoen geannuleerd door Netflix. Fans waren het hier niet mee eens en probeerden een nieuwe streamer te vinden voor hun favoriete serie.

Eindelijk goed nieuws


Showrunner Simon Barry onthulde op sociale media het beste nieuws wat fans konden bedenken: Warrior Nun keert terug met een derde seizoen!

In Barry’s tweet stond ook een link naar de website warriornunsaved.com. Hier telt een timer af naar dinsdag 15 augustus. Waarschijnlijk zullen we die dag dus een aankondiging krijgen over de terugkeer van Warrior Nun!

Eerdere plannen


Er waren vanaf het begin al plannen voor meerdere seizoenen van Warrior Nun en showrunner Barry heeft hier meer over verteld tijdens een interview met Inverse.

Hij vertelde dat ze nog vroeg in het "ontwikkelingsproces" zaten, maar dat "alles tussen de vijf en zeven seizoenen mooi zou zijn".

Bekijk hieronder de tweet en stream de eerste twee seizoen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verloren schat onthuld: regisseur James Mangold geeft details van de geannuleerde 'Indiana Jones'-serie
Series / Nieuws

Verloren schat onthuld: regisseur James Mangold geeft details van de geannuleerde 'Indiana Jones'-serie

Regisseur James Mangold geeft details weg van hoe de geschrapte Indiana Jones-serie eruit gezien zou hebben.

Indiana Jones-fans zouden bijna getrakteerd zijn op een nieuwe serie van de Indiana Jones and the Dial of Destiny-regisseur James Mangold. Helaas werd deze serie geannuleerd voordat deze gemaakt kon worden, maar Mangold heeft nu wel wat details onthuld.

Het plan was om een spinoff-serie te maken met Disney+. De serie werd voor het eerst aangekondigd in november van vorig jaar en zou de tweede serie ooit zijn die zich afspeelt in de wereld van Indiana Jones.

De geschrapte plannen


Er gingen echter eerder dit jaar al geruchten rond dat Lucasfilm het project verlaten had, aangezien ze meer focus wilde leggen op de Star Wars-franchise. Dit betekende dus dat de Indiana Jones-serie geannuleerd moest worden.

Mangold vertelde onlangs tijdens een interview op de Happy Sad Confused-podcast de details van het geschrapte project.

De details


De regisseur vertelde: "Ik heb gekeken naar wat ze aan het ontwikkelen waren voor de serie, maar ik denk dat het niet duidelijk was of de serie echt zou komen. De ideeën hadden niets te maken met Indiana Jones, maar juist met de wereld."

Bekijk hieronder het interview.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste seizoen van 'Riverdale' zonder populaire acteur
Series / Nieuws

Laatste seizoen van 'Riverdale' zonder populaire acteur

De acteur houdt het voor gezien voor de serie tot een einde komt.

De populaire serie Riverdale is momenteel aan zijn laatste seizoen bezig. Het is het zevende seizoen van de dramaserie, en het is een seizoen vol met afscheidsmomenten.

In de meest recente episode zagen fans twee bekende gezichten terug. Mark Consuelos keerde terug als Hiram Lodge, en Marisol Nichols als Hermione Lodge.

Oude bekende


Die verrassingen riepen de vraag op of fans misschien meer oude bekenden gaan zien in de laatste episodes van het seizoen. Daarbij kun je denken aan Skeet Ulrich, die het personage F.P. Jones speelde.

Helaas is recentelijk onthuld dat Ulrich, een echte fan-favoriet, betreurenswaardig genoeg niet zal terugkeren. In een interview liet acteur Madchen Amick weten dat er een poging gedaan is, maar dat een en ander niet werkte.

Eigen episode


Er zou zelfs een episode toegewijd worden aan zijn personage, maar ondanks dat is het niet gelukt Ulrich terug te krijgen. Toen hij de serie verliet liet Ulrich weten dat hij andere creatieve uitdagingen zocht.Riverdale is te bekijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Lincoln Lawyer'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe afleveringen waaronder een nieuw seizoen 'The Lincoln Lawyer'

Deze week veel reality, internationale producties en een hoop spanning op Netflix.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


The Lincoln Lawyer (seizoen 2)Verschijnt op: 6 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière, en zijn bekende Lincoln, weer op als hij een moordzaak aanneemt.

Riverdale (seizoen 7 - aflevering 14)Verschijnt op: 6 juli
Genre: Criminaliteit / Drama / Mysterie
Kijk op Netflix

Synopsis: Terwijl hij de moeilijkheden van de romantiek, school en familie ontdekt, raken Archie en zijn groep verstrikt in de donkere mysteries van Riverdale.

Hack My Home (seizoen 1)Verschijnt op: 7 juli
Genre: Reality-TV
Kijk op: Netflix

Synopsis: Een team van vier designwizards bedenkt ruimtebesparende oplossingen en ingenieuze contrapties om huizen van gezinnen op inventieve manieren te transformeren.

Overige series nieuw op NetflixHieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

3 juli: Love is Blind Brazil (seizoen 3 - aflevering 11) - Reality-TV / Romantiek - Het datingexperiment arriveert in Brazilië, waar lokale singles op zoek gaan naar ware liefde en zich verloven, zonder de andere persoon eerst te ontmoeten.

4 juli: Il principe (seizoen 1) - Documentaire / Criminaliteit / Geschiedenis - Italiaanse documentaireserie over het onderzoek naar de moord op een Duitse tiener in 1978, aan de hand de verhalen van zijn zus en de koninklijke familie, die eveneens bij deze zaak betrokken waren.

5 juli: De Volta aos 15 (seizoen 2) - Komedie / Drama - De 30-jarige Anita is doodongelukkig met haar leven. Ze ontdekt toevallig een manier om terug te reizen naar toen ze 15 was. Kan ze haar eigen geschiedenis herschrijven?

5 juli: My Happy Marriage (seizoen 1) - Animatie / Drama / Fantasie - Miyo's neerbuigende familie ziet haar niet staan, maar samen met haar machtige aanstaande man komen haar ware zelf en verborgen krachten langzaam naar boven.

6 juli: Falso Amor (seizoen 1) - Reality-TV / Romantiek - Vijf koppels stellen hun vertrouwen op de proef in deze realityserie, waarin deepfake-technologie de grens tussen waarheid en leugens doet vervagen bij een game met geldprijzen.

7 juli: Fatal Seduction (seizoen 1) - Drama / Thriller - Een getrouwde hoogleraar wordt meegesleept in een passionele affaire met een jongere man. Dit brengt een reeks tragedies en verraad aan het licht van haar naasten.

8 & 9 juli: King the Land (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Komedie / Romantiek - Tijdens een gespannen strijd om een erfenis krijgt een charmante erfgenaam ruzie met zijn hardwerkende werkneemster en haar onweerstaanbare glimlach - waar hij niet tegen kan.

8 & 9 juli: See You in My 19th Life (seizoen 1 - aflevering 7-8) - Komedie / Fantasie / Romantiek - Ban Ji-eum kan eindeloos reïncarneren. Maar wanneer haar 18e leven wordt afgebroken, wijdt ze het volgende aan het vinden van haar inmiddels volwassen jeugdliefde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wat staat ons te wachten in seizoen 2 van 'Wednesday'? Een overzicht van wat we tot nu toe weten
Series / Nieuws

Wat staat ons te wachten in seizoen 2 van 'Wednesday'? Een overzicht van wat we tot nu toe weten

Na het succes van het eerste seizoen rijst de vraag wat we in het tweede seizoen kunnen verwachten.

Het eerste seizoen van Wednesday was voor Netflix een regelrecht succes. Het tweede seizoen werd tot vreugde van de fans binnen zeer korte tijd besteld en dit is wat er tot nu toe over bekend is.

Dat Wednesday een succes is blijkt wel uit dat de serie momenteel de meest bekeken Engelstalige serie is op Netflix aller tijden. Het heeft in korte tijd het vierde seizoen van de hitserie Stranger Things ingehaald.

Nieuwe Addams-leden en meer horror


Volgens hoofdrolspeelster Jenna Ortega zullen in het tweede seizoen een of meerdere leden uit de Addams-familie hun intrede doen. Het is nog niet precies bekend wie dit zal zijn, maar volgens geruchten gaat het om Grandmama Addams.

Ook krijgt Ortega meer te zeggen als producent in seizoen twee en een van de aspecten die ze meer naar voren wil laten komen is dat van de horror. Het moet een stuk donkerder worden en er komt geen liefdesinteresse voor haar personage.

Wanneer kunnen we seizoen 2 verwachten?


Mocht het tweede seizoen dezelfde hoeveelheid tijd in beslag nemen zal het ongeveer 12 tot 14 maanden aan filmen en post-productie duren, en zal de première hoogstwaarschijnlijk eind 2024 zijn. Productie begint in de herfst van dit jaar.Kijk nu alle afleveringen van Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze sensuele thriller zet de Netflix Top 10 in vuur en vlam
Films / Nieuws

Deze sensuele thriller zet de Netflix Top 10 in vuur en vlam

Netflix omschrijft de mysterieuze thriller onder meer als sensueel en spannend. Velen zijn het daar mee eens want de film zie je nu terug in de Netflix Top 10 op de tweede plek.

Heatwave uit 2022 komt van de hand van regisseur Ernie Barbarash en pakt nu de tweede positie in de Netflix Top 10.

Barbarash kennen we ook van horrorfilms als Cube en Cube Zero. Daarnaast heeft hij veel succes gehad met de film American Psycho.

Duistere wending


Claire, een jonge en ambitieuze vrouw, lijkt alles goed op orde te hebben. Een mooie functie bij een vastgoedmakelaar, ze heeft de leiding over een groot project en een nieuwe liefde.

Haar leven neemt echter een duistere wending wanneer ze erachter komt dat ze valt voor de vrouw van haar baas. Terwijl Claire vecht om zichzelf te verdedigen, komen duistere motieven die verband houden met haar verleden aan het licht.

Cast


In Heatwave zien we Kat Graham (The Vampire Diaries), Merritt Patterson (The Royals), Sebastian Roché (Genral Hospital), Cardi Wong (Are You Afraid of the Dark?) en Roger Cross (Coronor).Net voldoende


De film pakt op IMDb een magere score van 5.1/10. AniSter zegt het volgende over de film op MovieMeter, "Het had een interessante film kunnen zijn als er betere acteerprestaties waren geleverd. Zoals het nu is uitgevoerd, komt alles goedkoop en amateuristisch over. Jammer van het plot, want dat was redelijk boeiend. Zeker wat de twists richting het einde betrof. Als geheel nét voldoende voor mij, maar dan ook net."

Op Netflix


Wil je zelf kijken of de film tegenvalt of misschien toch wel beter is dan wat je verwacht? Kijk de film bij Netflix of voeg hem toe aan je watchlist voor een ander moment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.