search
Hint naar groot nieuws over het derde seizoen van 'Warrior Nun'
Series / Nieuws

Hint naar groot nieuws over het derde seizoen van 'Warrior Nun'

Fans van Warrior Nun krijgen na een maandenlange strijd eindelijk goed nieuws.

Fans van Warrior Nun hebben maandenlang gestreden om hun favoriete serie te redden. Met #SaveWarriorNun hebben ze veel aandacht getrokken voor de serie en nu is er eindelijk goed nieuws.

Warrior Nun werd eind vorig jaar na het tweede seizoen geannuleerd door Netflix. Fans waren het hier niet mee eens en probeerden een nieuwe streamer te vinden voor hun favoriete serie.

Eindelijk goed nieuws


Showrunner Simon Barry onthulde op sociale media het beste nieuws wat fans konden bedenken: Warrior Nun keert terug met een derde seizoen!

In Barry’s tweet stond ook een link naar de website warriornunsaved.com. Hier telt een timer af naar dinsdag 15 augustus. Waarschijnlijk zullen we die dag dus een aankondiging krijgen over de terugkeer van Warrior Nun!

Eerdere plannen


Er waren vanaf het begin al plannen voor meerdere seizoenen van Warrior Nun en showrunner Barry heeft hier meer over verteld tijdens een interview met Inverse.

Hij vertelde dat ze nog vroeg in het "ontwikkelingsproces" zaten, maar dat "alles tussen de vijf en zeven seizoenen mooi zou zijn".

Bekijk hieronder de tweet en stream de eerste twee seizoen op Netflix.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen