search
Netflix volledig in hemd gezet! Superpopulaire maar gecancelde fantasyserie krijgt na massale protesten toch een vervolg
Series / Nieuws

Netflix volledig in hemd gezet! Superpopulaire maar gecancelde fantasyserie krijgt na massale protesten toch een vervolg

Wow, een memorabele overwinning voor de die-hard fans van 'Warrior Nun'

Gecancelde series die na protesten van fans toch weer op worden gepakt. Dat gebeurt niet zo vaak. Manifest is één van de voorbeelden. Er is nu zeer goed nieuws voor de liefhebbers van de Netflix-serie Warrior Nun.

De streamingdienst heeft enkele maanden geleden de stekker uit de serie getrokken, maar nu komt de maker, Simon Barry, toch met een onverwacht bericht. Hij heeft aangekondigd dat Warrior Nun zal terugkeren.

Gecanceled


Het nieuws van Netflix dat ze niet verder zouden gaan met Warrior Nun kwam enkele maanden geleden als een grote verrassing. Na het annuleren van verschillende andere series, was nu ook de succesvolle fantasyserie aan de beurt. Ondanks de protesten van fans heeft Netflix toen geen wijziging in hun beslissing aangebracht.

Echter, de fans hebben de moed niet opgegeven en hebben zelfs een enorm billboard in de buurt van de hoofdkantoren van Netflix gehuurd. Uiteindelijk hebben al die inspanningen hun vruchten afgeworpen, want het verhaal krijgt nu echt een vervolg.

#SaveWarriorNun


Na dit nieuws begonnen fans de sociale media te overspoelen met de hashtags #NetflixCorrectYourMistake en #SaveWarriorNun. Hoewel er aanvankelijk geen gehoor aan werd gegeven, gaven de fans niet op. De hashtags bleven af en toe op de trendinglijst verschijnen, en nu, zes maanden later, hebben ze eindelijk hun doel bereikt.



"Vandaag kan ik eindelijk aankondigen dat jullie stemmen, passie en toewijding ervoor hebben gezorgd dat Warrior Nun zal terugkeren. Het wordt waanzinniger dan ooit tevoren. Binnenkort volgen meer details," aldus de tweet van Barry.

Het is nog niet bekend of het vervolg een film of een serie zal zijn en ook is niet bekend waar een eventuele serie op bekeken kan worden.



seizoenen (24034 views)


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen