search
Het derde seizoen van 'Warrior Nun' komt er toch: maar op welke streamingdienst?
Series / Featured

Het derde seizoen van 'Warrior Nun' komt er toch: maar op welke streamingdienst?

'Warrior Nun' keert officieel terug na een campagne van fans, maar de serie is niet meer op Netflix te zien...

Het is officieel bevestigd dat Warrior Nun gered is en terug zal keren met nieuwe afleveringen, maar op welke streamingdienst kunnen we de serie verwachten?

In Warrior nun volgen we het verhaal van een 19-jarige vrouw die ontwaakt in een lijkenhuis en tot de ontdekking komt dat ze superkrachten heeft. Ze blijkt een uitverkoren aureooldrager te zijn en samen met een geheime sekte nonnen jaagt ze op demonen.

Reddingspoging


Afgelopen december heeft Netflix de fantasyserie geannuleerd, slechts een maand na de première van seizoen 2. Fans raakten in rep en roer en deden er alles aan om de serie terug te brengen.



Fans startten een online petitie op die meer dan 120.000 handtekeningen heeft verzameld en de hashtag #SaveWarriorNun werd ruim 5 miljoen keer getweet.

Missie geslaagd


Het is niet ongebruikelijk dat fans campagnes opstarten om series te redden, maar helaas blijkt dit vaak zonder succes te zijn. De maker van Warrior Nun, Simon Barry, heeft nu echter officieel aangekondigd dat Ava Silva terug zal keren voor een hoop nieuwe avonturen.

Barry laat wel weten dat Warrior Nun niet terugkeert naar Netflix. Er zijn een aantal andere streamingdiensten, zoals Starz en Peacock, die de serie kunnen overnemen, maar tot nu toe heeft Warrior Nun nog geen nieuw thuis gevonden.



Stream de eerste twee seizoenen van Warrior Nun zolang het nog kan op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen