search
Hoe 'The Witcher' Henry Cavill de cast compleet overdonderde met zijn vertrek
Series / Nieuws

Hoe 'The Witcher' Henry Cavill de cast compleet overdonderde met zijn vertrek

Henry Cavill heeft met zijn vertrek uit 'The Witcher' heel wat los gemaakt.

Het derde seizoen van The Witcher is eind vorige week dan eindelijk in première gegaan op Netflix, en daarin zien we voor de laatste keer Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Na het huidige derde seizoen (waarvan het eerste deel vorige week verscheen) zullen er nog twee seizoenen volgen. Vanaf het volgende seizoen zal de rol van Geralt worden overgenomen door Liam Hemsworth. Net als voor ons kwam dit nieuws ook voor de cast als een complete verrassing.

Cast wist niets


De rest van de cast kwam pas enkele maanden na de opnames van het derde seizoen achter dit nieuws. Actrice Freya Allen, die de rol van Cirilla speelt, vertelde in een interview :"We wisten het pas enkele maanden na de opnames van het derde seizoen. We hebben dus niet echt afscheid kunnen nemen. Ik was een beetje in shock, vooral omdat we het maar één dag voor de fans te horen kregen. Dus eigenlijk gingen we allemaal door dezelfde periode van ongeloof en verdriet."

Het vertrek van Cavill deed destijds flink wat stof doen opwaaien bij de fans, maar ook de cast schrok zich dus een hoedje van zijn vertrek.



Kijk de serie op Netflix.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen