search
Makers komen met anti-promotie van 'The Witcher' seizoen 3

Makers komen met anti-promotie van 'The Witcher' seizoen 3

De makers van 'The Witcher' willen seizoen 3 promoten maar gaan plat op hun gezicht.

Valeria Milić
In een recent interview met Screen Rant spraken VFX supervisor Sébastien Francoeur en producent Greame Marshall enthousiast over het nieuwste seizoen van The Witcher. Ware het niet dat zij de indruk wekten weinig te snappen van het fandom.

Francoeur en Marshall vertelden enthousiast over spectaculaire wezens en monsters in seizoen 3. Dit klinkt goed, maar de toevoeging dat dit nergens in de 'The Witcher'-wereld te vinden is schoot menigeen in het verkeerde keelgat.

Promotie-flater


Francoeur geeft aan dat hij de game heeft gespeeld voor hij het boek las. De VFX-man vervolgt: "Ik wil zoveel mogelijk betrokken zijn bij de monstergevechten. Het creëren van al die wezens is juist het leuke aan het maken van de serie". Marshall vult zijn collega aan: "We hebben behoorlijk bijzondere monsters". Marshall's toevoeging dat de 'Witcher'-boeken "een gids zijn, niet een soort bijbel waar we ons aan moeten houden" leverde echter pittige reacties op.

Anti-promotie


Deze onhandige presentatie werkte als een rode lap op een stier bij de liefhebbers van de game en de boeken. De fans herhalen nogmaals hun eerdere grief, namelijk dat seizoen 2 veel te veel afwijkt van de 'Witcher'-boekenserie. En wel in die mate dat het hoe langer hoe minder met de wereld van de Witcher te maken heeft, maar een flets en algemeen verhaal wordt.

Green Bird was kort maar krachtig: "Dus het is een fanfic".Adam ziet een goede reden om niet te kijken:Jesper Bæk, tenslotte, wijst op de zelfingenomen indruk die het interview wekt:Verkeerde soort aandacht


Het interview heeft overduidelijk de aandacht getrokken, alleen niet op een manier die enthousiasme genereert. Gezien de sterke reacties op het eerdere vertrek van hoofdrolspeler Henry Cavill en de pittige kritiek op seizoen 2 was de insteek niet bepaald handig. Laten we hopen dat fan-favoriet Cavill als 'de' Geralt de eerder genoemde spectaculaire monsters op een passende manier zal weten te verslaan.

Je kunt The Witcher zien op Netflix.

Bekijk op instagramAanbevolen artikelen