search
Ontdek misdaadfilm 'Freedomland' met Samuel L. Jackson nu in de Netflix Top 10
Films / Nieuws

Ontdek misdaadfilm 'Freedomland' met Samuel L. Jackson nu in de Netflix Top 10

De misdaadfilm 'Freedomland' is te streamen bij Netflix. Velen hebben al op de film afgestemd want hij pakt momenteel de vijfde plek in de Netflix Top 10.

Netflix omschrijft de misdaadthriller zelf heel samenvattend als duister. Mocht je de film nog niet gezien hebben, dan kan je dat nu doen bij Netflix.

Ondanks dat de film van regisseur Joe Roth niet overal even goed scoort zijn velen op Netflix toch op zoek gegaan naar de film en hebben ze hem massaal gekeken. Stream de film nu bij de dienst.

Synopsis


Brenda Martin komt aangeslagen binnen bij de Eerste Hulp in Dempsy, New Jersey en beweert dat een zwarte man haar auto met haar vierjarige zoon heeft gestolen. Ondanks zijn twijfels start detective Lorenzo Council een groot onderzoek.

Hij krijgt hierbij hulp van moeders die naar vermiste kinderen zoeken. De spanningen tussen het vooral 'zwarte' Dempsy en het grotendeels 'blanke' buurstadje Gannon nemen toe tijdens het onderzoek.

In de film


In de film zien we Samuel L. Jackson als detective Council en Julianne Moore vertolkt de rol van Brenda Martin. Naast hen zien we in Freedomland Edie Falco, Ron Eldard, William Forsythe en Anthony Mackie.



Gemiddelde scores


De film pakt op IMDb tot op heden een gematigde score van 5.1/10. Op Rotten Tomatoes pakt de film maar een kleine 24% gemiddeld. Sommige critici zijn wel enthousiast en een daarvan weet het volgende te zeggen. "Een spetterend optreden van Julianne Moore, ondersteund door Samuel L. Jackson. Een sterk ondersteunend optreden van Edie Falco. Het verhaal is overspannen en ongelijkmatig, maar die vertolkingen boeiden me van begin tot eind."

"Een meeslepend, mooi geschreven en onmogelijk weg te leggen boek is veranderd in een middelmatige film die zelfingenomen en lusteloos lijkt.", aldus een van de minder enthousiaste critici.



Netflix


Zelf een oordeel vellen over de film? Dat kan, kijk de film nu bij Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen