'Harry Potter'-ster Daniel Radcliffe geeft zijn zegen aan HBO's tv-reboot

Of hij nu wel of niet verschijnt in de serie, hij wenst iedereen alle geluk van de wereld.

Glenn Walsh, 04-07-2023 09:15

Hij was meer dan 10 jaar lang het gezicht van de jonge tovenaar uit de boeken van schrijfster J.K. Rowling. Acteur Daniel Radcliffe laat weten dat hij blij is om eens andere acteurs te zien in HBO's tv-reboot.
HBO is namelijk bezig met een tv-reboot van de oorspronkelijke reeks boeken. De serie, die gepland staat om 10 jaar te duren, belooft zeer trouw te blijven aan het bronmateriaal. Ook Rowling is betrokken als uitvoerend producent van de serie.

Onwaarschijnlijke cameo

Radcliffe vertelt: "Van wat ik heb begrepen is dat ze een compleet nieuwe start willen maken en ik ben er vrij zeker van dat ze hun eigen indruk willen achterlaten en niet proberen uit te zoeken hoe ze die oude Harry in een cameo kunnen krijgen."

Hij vervolgt: "Ik ga er zelf ook absoluut niet achteraan. Maar ik wens ze, vanzelfsprekend, wel alle geluk van de wereld en ik ben erg blij dat de fakkel nu doorgegeven wordt. Ik denk alleen niet dat ik degene moet zijn die de fakkel fysiek doorgeeft."

Nog even wachten

Het wordt de bedoeling dat elk seizoen voor het grootste deel één van de boeken zal behandelen. Het belooft een enorme productie te worden dus de serie zal hoogstwaarschijnlijk ergens in 2025 of 2026 uitkomen.Nostalgie naar de oude films? Stream alle Harry Potter-titels op HBO Max.

Lees meer over: Harry Potter, Daniel Radcliffe, JK Rowling, HBO, HBO Max

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in