search
Keert Moff Gideon terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?

Keert Moff Gideon terug in 'The Mandalorian' seizoen 4?

Moff Gideon-acteur Giancarlo Esposito discussieert de toekomst van zijn The Mandalorian-personage.

Niels Arts
Giancarlo Esposito heeft al veel iconische personages gespeeld. Zijn rol in Breaking Bad en Better Call Saul topt alles, maar zijn vertoning als Moff Gideon in The Mandalorian is ook al iconisch te noemen.

De vraag is echter of we hem nog in de Star Wars-serie terug gaan zien. Hij kwam vermoedelijk om het leven in het nieuwste seizoen van de serie, hoewel we hem niet op het scherm het loodje zagen leggen. En dat kan veel betekenen in Star Wars.

Moff Gideon in seizoen 4 van The Mandalorian?


De kans is daarom vrij groot dat we The Mandalorian gewoon terug gaan zien in seizoen 4 van The Mandalorian. Hij is een fan-favoriet personage, en Disney houdt er niet van wanneer deze vermoord worden.

Natuurlijk kreeg Esposito precies deze vraag voorgeschoteld, en goed nieuws: hij ontkent niet dat zijn personage zomaar nog in leven kan zijn:

"Ik hou van deze specifieke franchise omdat het nooit duidelijk is gedefinieerd wat er werkelijk gebeurt … je ziet die brute ondergang of dood niet en er is altijd een mogelijkheid dat hij herrijst uit de as."The Mandalorian seizoen 4


De ontwikkeling van The Mandalorian seizoen 4 is al begonnen. Enkele maanden geleden gaven Jon Favreau en Dave Filoni al aan dat de scenario's geschreven zijn. Productie is vol in gang, maar we hoeven het volgende seizoen zeker niet voor 2024 te verwachten.

De kans dat Moff Gideon terugkeert is ergens toch vrij groot. Zijn personage verscheen maar kort in seizoen 3, maar stal wel meteen de show. Zijn aanwezigheid haalt het niveau van de serie omhoog, en dat zullen de makers ook weten.

The Mandalorian is nu te zien op Disney Plus.Aanbevolen artikelen