search
Extreem schokkende scène in 'Sausage Party'-serie: dilemma voor Amazon's marketinghoofden
Series / Nieuws

Extreem schokkende scène in 'Sausage Party'-serie: dilemma voor Amazon's marketinghoofden

Bedenker Seth Rogen bezorgt de marketinghoofden bij Amazon een hele zware dobber.

De Sausage Party-vervolgserie Sausage Party: Foodtopia bevat een scène die zó controversieel gaat zijn, dat de marketinghoofden bij Amazon een privé-screening kregen om zich voor te bereiden op alle verwachte kritiek die gaat volgen.

Ranzigheid ten top


Tijdens een interview in het kader van de nieuwe animatiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem liet producent Seth Rogen, tevens de bedenker van Sausage Party dit feit los.

Rogen zei er het volgende over:

"Er is één specifieke scène waarvoor een speciale screening werd geregeld voor de marketinghoofden van Amazon. Met de mededeling dat ze zich maar beter beginnen voor te bereiden. Want er zullen heel veel vragen over gesteld gaan worden."

Gevoelloos


Wat de scène in kwestie dan precies bevat, wordt nog geheimgehouden, maar het maakt ongetwijfeld veel mensen nieuwsgierig.

Rogen zei daarnaast het volgende over de zeer grove humor in de animatieserie:

"Toen Kristen Wiig haar stem kwam inspreken voor een paar scènes, beseften we dat we volledig gevoelloos zijn geworden voor alles wat erin zit. Maar Kristen riep opeens dat dit gewoon knettergestoord is."Het is nog onduidelijk wanneer Sausage Party: Foodtopia te streamen zal zijn via Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen