search
Eindelijk wordt onthuld wie de titulaire Mandalorian nu eigenlijk is!
Series / Nieuws

Eindelijk wordt onthuld wie de titulaire Mandalorian nu eigenlijk is!

In een aflevering van 'Disney Gallery' is onlangs onthuld wie nu de Mando is.

The Mandalorian is een relevante uitbreiding van de wereld van Star Wars. Een tot dusver onbekende uithoek van het heelal wordt verkend, maar seizoen 3 wekte daarnaast vragen op.

Dit betrof onder andere wie nu eigenlijk de Mandalorian uit de titel is. Door de ontwikkelingen in het meest recente seizoen leek Din Djarin (Pedro Pascal) opeens wat minder voor de hand liggend. Regisseur en producent Rick Famuyiwa brengt duidelijkheid.

Op een zijspoor


In een interview in Disney Gallery: The Mandalorian bevestigt Famuyiwa dat ook Bo-Katan Kryze (Katee Sackhoff) ook als een Mando gezien kan worden. Haar verhaallijn in het meest recente seizoen van de succesvolle serie maakt dit meer dan duidelijk.

Famuyiwa: "In vele opzichten is ook Bo de Mandalorian. Een belangrijk deel van haar verhaal had immers betrekking op haar terugkeer en het bijeenbrengen van haar volk. Dit was op een zijspoor geraakt nadat Bo de Darksaber kwijtraakte".

Geen officiële bevestiging


Hoewel er nog geen officiële beslissing is over een vierde seizoen gaf Famuyiwa eerder al aan Deadline aan dat het wel de bedoeling is om door te gaan met de populaire serie. "Het kost tijd om de verhalen te ontwikkelen, maar Jon [Favreau, de schrijver] heeft al wel scenario's geschreven," aldus Famuyiwa.

Kijk The Mandalorian op Disney+.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen