search
Dit Marvel-personage keert ondanks geruchten niet terug in 'Secret Invasion'
Series / Nieuws

Dit Marvel-personage keert ondanks geruchten niet terug in 'Secret Invasion'

Regisseur Ali Selim smoort de hoop van fans in de kiem.

De nieuwste Marvel-serie Secret Invasion is momenteel in volle gang. De eerste twee episodes gaf veel stof voor discussie, en fans wachten inmiddels vol ongeduld op de derde episode van de spannende serie.

Een van de zaken waarover volop gespeculeerd wordt zijn de mogelijke cameo's in de serie. In Secret Invasion verschijnen talrijke personages uit andere Marvel-producties, en de vraag is dan ook welke personages fans nog meer gaan zien.

Cameo


Eén van de personages waar sommige fans op hopen is Valentina Allegra de la Fontaine. Het personage dat in eerdere producties werd gespeeld door Julia Louis-Dreyfus zou vanwege haar CIA-link niet misstaan in het spionageverhaal van Secret Invasion.

In een interview met SFX Magazine heeft regisseur Ali Selim antwoord gegeven op de vraag of De la Fontaine in Secret Invasion zal verschijnen. ''Julia Louis-Dreyfus zit niet in de serie'', liet hij weten.

Ali Selim


Selim is geen groot fan van cameo's. ''Cameo's zijn voor mij minder interessant dan het hart van het verhaal. En het hart van dit verhaal is de vraag wie je kunt vertrouwen.''



Disney+


Secret Invasion is nu te zien op Disney+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen