search
Hoe is het tegenwoordig met 'A.C. Slater', die stoere gast uit 'Saved by the Bell'?
Series / Featured

Hoe is het tegenwoordig met 'A.C. Slater', die stoere gast uit 'Saved by the Bell'?

Mario Lopez is tegenwoordig vooral actief als presentator van grote Amerikaanse shows.

In de jaren '90 was Saved by the Bell een zeer populaire televisieserie. Eén van de meest geliefde personages uit de serie was A.C .Slater, gespeeld door de charmante acteur Mario Lopez.

A.C. Slater, het personage dat Lopez speelde, was een atletische en charismatische tiener die vaak in het middelpunt van de belangstelling stond. Met zijn iconische kapsel en kenmerkende outfits wist hij een blijvende indruk achter te laten. Zijn volledige naam was Albert Clifford Slater en hij was ook een fanatieke worstelaar.

Mario Lopez


Mario Lopez is geboren op 10 oktober 1973 in San Diego, Californië. Hij groeide op in een gezin van Mexicaanse afkomst en zijn passie voor acteren en dansen begon al op jonge leeftijd. Als kind was hij al te zien in verschillende commercials en kleine rollen in televisieseries.

Na zijn doorbraak met Saved by the Bell heeft Lopez een indrukwekkende carrière opgebouwd. Hij heeft zijn talenten getoond als acteur, presentator en danser. Hij heeft in diverse televisieseries en films gespeeld, waaronder Pacific Blue, Nip/Tuck en The Bold and the Beautiful. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan verschillende danscompetities, waaronder Dancing with the Stars, waarin hij zeer succesvol was.

Presentator


Naast zijn acteerwerk en danscarrière heeft Mario Lopez ook succes geboekt als presentator. Hij heeft verschillende programma's gepresenteerd, waaronder Extra, America's Best Dance Crewen The X Factor. Net als de rest van de cast duikt hij ook nog regelmatig op in de Saved by the Bell-franchise.

Bekijk op instagram


Wat betreft zijn persoonlijke leven heeft Lopez een turbulente tijd gekend. Hij is twee keer getrouwd geweest en heeft drie kinderen. In 2012 trouwde hij met zijn huidige vrouw, Courtney Mazza, met wie hij momenteel een gelukkig gezinsleven leidt.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen